Scudo Sports

Salcano Insomnia 40 ve Bianchi Speed4000

Hayırlı olsun güzel bi secim. Fakat bisiklet depolanırken sanırım rutubetli bi yerde tutulmus. Arka dişlin ve zincirin paslanmaya baslamıs. Önce pas sökücü ile iyice temizle onu akıt sonrasındada güzelce zinciri ve dişlileri yagla o sekilde kullanmanı tavsiye etmem .

• Beğen
Tepkiler: Umut Kılınç37
Scudo
hayırlı olsun :in: arka dişlinin o durumu sıkıntılı acil bakım :=)

@Uğur Recep AKGÜL
@BEYHAN

Pazartesi günü bakıma götüreceğim vites,fren ayarı için o sırada yaptırırım teşekkürler uyarı için.

Giriş seviyesi falan farketmez ben insomnia 40 ile eylül ayında 120 km yaptım ki o traktör lastiği türündeki gacır gacır eden lastiklerle gitmek pek kolay olmadı :) 8 saat sonunda arkadaşımla 20 dakikalığına buluşup eve geri dönmüş oldum... :)
iyi pedallamalar

@Battal Yılmaz

Evet lastikleri traktör gibi ama yol tutuşu gayet iyi kış geçsin 1.75e geçmeyi düşünüyorum.

Lastikler cok ii lastikler getrcekten . Bence hem hafif arazi ve camur hemde dişleri sık ve bosluk az oldugundan asfalt içinde uygun lastiler kendimde 2 bisikletimde bundan kulnıorum .

Bisikletimin son hali:
http://www.hizliresimyukle.com/images/2014/02/01/I4d1Q.jpg
Bugün itibari ile 300km yol yaptım,bunun en fazla 10kmsi toprak yol ve şuana kadar tek canımı sıkan şey arka rotorun yamuk olmasıydı ilk önce elimle bükerek yamukluğu azıcıkta olsa düzeltim sonra yamukluğu iyice düzeltmek için 2tane mermere arasına koydum üzerinden geçe geçe neredeyse düm düz oldu ve şuan çok çok az bir sürtme var ondada balatalar eriyince geçer dediler.
1-2 aya ebay veya başka siteler üzerinden karbon gidon,boğaz,barend ve sele borusu alacağım

Geri