Scudo Sports

Salcano indirim.

Tepki
7
Bisiklet
Salcano
1 Hafta içerinse Salcano Xrs 700 alıcağım acaba liste fiyatı üzerinden ne kadar indirim yaparlar sizce?

Scudo
Aradan daha 20 dakika bile geçmemiş ..

Ayrıca bu model Salcanonun sitesinde görünmüyor listesi fiyatı kaç?

ben de bişey sorma k istiyorum. internetten alırken de indirim uyguluyorlar mı ki.

Modeli yanlış yazmışım düzenledim.Model xrs700.Liste fiyatı 760 Tl.

İnternetten alımlarda indirim uygulanmıyor. Belki firmayla konuşarak, havale edeceğiniz miktarın pazarlığını yapabilirsiniz. Onun dışında kredi kartı ile alırken, görünen fiyatı ödersiniz.

Konuyu açan arkadaş; 20 dakika arayla mesaj atmak doğru değil. Konuya gelince; 2013 modeller için %10'dan fazla indirim bekleme. 2012 ve öncesi için -tabi ellerinde kalmışsa- %20'ye kadar yolun var. Fazlasını bilemem.

Yorumunuz için teşekkur ederim.Bir daha dikkat ederim.Başkalarınında fikirlerini bekliyorum.

Şurada bu model bayağı iyi fiyata

(link)

yerleri de eminönünde

Alışveriş Elektronik Ticaret ve Hizmetler A.Ş.
Ankara Cad. Ankara Han No:28 Kat:2 No:29 Cağaloğlu/Eminönü
İstanbul, Türkiye

mesai saatlerimiz:

Hafta içi :9:00 18:00

Cumartesi: 9:00 14:00

Tel: 0 (212) 527 57 27
Fax: 0 (212) 527 01 27

E-Mail: destek@alisveris.com

@Çetin ŞAHİNÖZ

O modelin ve firma bilgilerinin konuyla alakası nedir acaba?

@Fatih Olgun

1 Hafta içerinse Salcano Xrs 700 alıcağım acaba liste fiyatı üzerinden ne kadar indirim yaparlar sizce?
bir üstteki mesaj kime ait??

Xrs 700 linkde belirttiğiniz modelse şu anda kendimi camdan atmaya hazırım.

site hatalı resim veya model vermiş olabilir belki de.

aman atma kendini camdan ne gerek var bir bisiklet için yavu.

Mesajını düzenlemek yerine, tekrar mesaj atarak doğru modeli vermeye çalışınca karışıklık oldu haliyle. Mesajlarınızı baştan okuyun arkadaşlar. Ayrıca mümkünse yeni mesaj atmak yerine, mevcut mesajlarınızı düzenleyin. Mesajı yolladıktan sonra bir süre düzenleme şansınız var.

2013 model bisiklerler gelecek sezonda indirim yapmaya başlarlar. Firma ile iletişime geçseniz indirim yapmazlar gibi geliyor. Tabi internetten bakarak ucuza almanın yolu var. Mesala (link) sitede en ucuzdan pahalıya doğru sıralama mevcut. Sitelerden alışveriş yaparken "şikayetvar.com" adresinden siteyi sorgulayarak herhangi bir sorun veya başka ürün gönderme, geç gönderme gibi şikayetler mevcuttur.

@Fatih Olgun
ne yap ne et, borç al, biriktir. sedona 601 :in:
xrs 700 kullanan bir kişinin önerisidir..

Geri