Scudo Sports

Salcano EXCEL parça değişim

Tepki
1
ben salcano excel kötü bir bisiklet olduğunu biliyorum fakat bütçem çok yetersiz. bu bisikleti alıp yavaş yavaş parçaları değiştirmeyi düşündüm bu bisikleti geçen gün bisikletçide gördüm bana en uygun olanı S boy ve 21 jant olanı bunun hangi parçalarını hangi parçalarla değiştireceğim (bisikletler hakkında detaylı bilgiye sahip değilim) yardımcı olursanız çok sevinirim

Scudo
salcano exelin kadrosu ağır ve bildiğim kadarıyla çelik.üzerine masraf yapmaya deymez gibi :(

Sanki benim de bu konuda mesajım vardı.Kaldırılmış?

Dedim ama aynı konudan birden fazla kez açılmış.

Küçük kardeşimde Salcano Excel var ; diğer çelik kadrolara göre çok iyi bir performansı var,hatta şehir içi ve 40-50 km civarı şehir dışı yollarda yağ gibi akıp gidiyor (fiyatına ve donanımlarına göre ) .Belki parça değişimi yapmaya değmez,ama en azından sürmeye değer .Ben de çok önyargılıydım,ama ilk sürüşümde ''Bu kadar da olmaz '' dedim :)

Şehir dışı yollarda bizzat test ettim,o fiyat ve donanımlara göre süper Gaziantep-Kilis arası :)

Yani,diyeceğim o ki ; Bence o bisiklete masraf yapmayın,olsa olsa biraz yol tutuşu istiyorsanız lastiğini değiştirip daha iyi bir mtb lastiği takabilirsiniz .

Geri