Scudo Sports

Salcano Citywings 30?

alc

Üye
Tepki
7
bisiklet hakkında yorumlarınızı bekliyorum.

fiyat/performans ?
alternatif?

• TİPİ
  • 700C TREKKING
  • KADRO
  • Hydroformed tubes alüminyum kadro
  • MAŞA
  • Sr Suntour 700C NEX RL gidondan kilitlemeli maşa
  • ARKA VİTES
  • Shimano RD-T610 Deore 30 vites
  • KADRO ÖLÇÜLERİ
  • 18" - 20"
  • ORTA GÖBEK
  • Aynakol ile birlikte
  • AYNA VE KOL
  • Shimano Deore FC-T611 48t/36t/26t krank takımı
  • FREN TAKIMI
  • Shimano M355 hidrolik disk fren sistemi
  • VİTES KOLU
  • Shimano Deore SL-T610
  • RUBLE
  • Shimano CS-HG62 34t/11t kaset
  • ÖN DEĞİŞTİRİCİ
  • Shimano Deore FD-T610 ön değiştirici
  • GİDON
  • Zoom alüminyum gidon
  • BOĞAZ
  • Zoom TDS-C297 alüminyum boğaz
  • SELE BORUSU
  • Zoom C208 alüminyum sele borusu
  • FURÇ TAKIMI
  • Chin Haur CH-9280TBW
  • TEKER SETİ
  • Continental Country Plus reflektörlü lastik
  • JANT SETİ
  • Salcano XPRO HB 8x4h özel örüm jant seti
  • AĞIRLIK
  • 14,43 kg

Dosyalar

• Salcano-City-Wings-30-HD-700C-Ja_2b59c6c5e71081b29e598a54fd6cb00b_1.jpg
    Salcano-City-Wings-30-HD-700C-Ja_2b59c6c5e71081b29e598a54fd6cb00b_1.jpg
    53 KB · Okunma: 72
  • Beğen
Tepkiler: mhmtemndgn
Scudo
Fiyatı da yazsaydınız daha iyi olurdu :) Bisiklete gelince donanım gayet iyi ve yeterli. Fakat şehir bisikletinde disk fren gereksiz bence. Lastiklerin patlak koruması çok iyi, aynısını uzun süre kullandım ve bir kere bile patlamadı. Bisikletin toplam ağırlığı da maalesef lastikler, disk fren gibi unsurlardan ötürü ağır

evet v frenli bir model tercih etseniz daha iyi olurdu ayrıca düz maşalı bir modele baksanız daha iyi olur en azından bisikletiniz daha hafif ve akıcı olur tahminimce yoksa diğer parçalar gayet güzel.

fiyatı 1500 tl.. üzerinde full deore donanım mevcut ancak kadro kalitesi konusunda şüphelerim var. bu paraya full deore donanım olmasa da scott almak mümkün..

aslında bende v frenden yanayım ama v frenli bir model bulamadım açıkçası..
sizin model önerileriniz nelerdir?
yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Ghost trekking 1300 e ne dersin?

Fiyatı 602 euro 1670 lira

Ayrıca 1500 nerede bu fiyat?nette baya yüksek 1700 lerde mesela

(link)

nette en uygun gördüğüm fiyat 1577 tl. büroteknik.com da
salcano ya bu kadar para verilir mi bilmiyorum bende.. üzerindeki donanım para ediyo sanırım. (arka değiştirici + aynakol + ön değiştirici + vites kolları 250-300 euro yapıyor). kadro kalitesi nasıldır bilemiyorum tabi.. beni düşündüren nokta da burası..
ghost trekking 1300 de güzel bisikletmiş gidip inceleyeceğim mutlaka teşekkür ederim.

Marka güven vermiyor. Tavsiye etmem. Avrupa, US menşeli olanlara bakın.

Fazla ağır geldi bana. Donanım iyi ama tur bisikletlerindeki maşalar hem kötü hem de çok ağır oluyor. Ben düz maşa tercih ettim kötü bir ürün kullanmaktansa. Hem sorunsuz hem de hafif oluyor.

Ayrıca tur bisikletine bu kadar para verilecekse ben de yabancı markaları öneririm ;)

düz maşa konfor açısından sorun olur mu diye düşünmüştüm. bir düz maşa kullanıcısı olarak bu konuda ne düşünüyorsunuz?

Alışık değilseniz biraz zorlar ama getirisi bence daha fazla :) Hafiflik, bakım ihtiyacı duymaması, verdiği güven, yine hafiflik ve esnemezliğin verdikleriyle beraber hıza katkısı... Ben tur bisikletlerimde hep bu şekilde tercih yaptım. Yanılmadığımı da düşünüyorum.
İlla süspansiyon lazımsa ön için, kaliteli ürünler olmalı. Kaliteli değilse hiç olmasın diyenlerdenim ;)

peki hi-ten maşa hakkında ne düşünüyorsunuz? genelde çoğu düz maşa bisikletlerin üzerinde bunlardan var.

Alüminyum tercihimdir her zaman. Bütçe meselesi tabi, her bisiklete alümünyum maşa koymuyorlar. Hafif ve sağlam, paslanmıyor da, bütçem uygunsa neden hi-ten maşalı bisiklet alayım ki?

Selam arkadaslar. Uzun ve kisa turlarim icin Salcano Wings 30 2016 dusunuyorum. Ancak masa agirligi ve disk fren olayi beni dusunduruyor.
Onerebileceginiz; uzerinde deoreye yakin aktaricilar bulunan duz masa ve V fren bir tur bisikleti var mi?
2000 liraya kadar?

Geri