Scudo Sports

Salcano City Sport Yardım

Tepki
0
Arkadaşlar 3 gün önce Salcano City Sport 21 VR sipariş ettim , bi kaç güne elime geçer..Bi kaç sorum olucak yanıtlarsanız sevinirm.
Bu arada yaşım:19 , boy:181 , kilo:75

2 senedir bisiklet kullanmıyorm , ince teker bisiklet bi sıkıntı yaratırmı bana ?
Bu bisiklet uzun yolda bi sıkıntı çıkartırmı?
Son olarak bisikleti genelde asfaltta sürücem ama taşlı çakıllı vs. yollarda sürerken çok sıkıntı yaşarmıyım ?

cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

Scudo
2 senedir bisiklet kullanmıyorm , ince teker bisiklet bi sıkıntı yaratırmı bana ? HAYIR

Bu bisiklet uzun yolda bi sıkıntı çıkartırmı? HAYIR

Son olarak bisikleti genelde asfaltta sürücem ama taşlı çakıllı vs. yollarda sürerken çok sıkıntı yaşarmıyım ? Yaşarsın, çakıla batma olayı çok olur ince tekerin.

bu bisikletin lastik genişliği bildiğim kadarıyla 35c yada 32c,bu da çok yumuşak toprak dışında pek bir sorun yaşatmaz diye düşünüyorum,bu da sizin hafif stabilize ve toprak yollarda sürmenize olanak verir,zaten şehir ve tur bisikleti tarzında olduğu için uzun yollarda da rahatlıkla kullanabilirsiniz

hayırlı olsun.. aynısının vs modeli var abimde.. on numara bisiklet.. keyfine bak :)

çakıllı yollarda falan sorun yaşarmıyım teleşına kapıldıysanız vs modelini tercih edebilirdiniz. ama yinede vr de ihtiyaçlarınızı karşılar

bende city sport 21vr alacamda siyah rengi varmı [
seninki hangi renk

Geri