Scudo Sports

Salcano City Sport Kullanıcı Kulübü

taner yazar

Aktif Üye
Tepki
114
Bisiklet
Salcano
Bu başlık altında city sport ailesinden sahip olduğumuz bisikletlerin fotoğraflarını paylaşabilir, tavsiyeler ve yaşadığımız sorunlar ile ilgili sohbet edebiliriz.

Konunun carraro ya da sedona kulüplerini kıskanmakla ilgisi yoktur :))

Scudo
Bugün fırsat bulursam ben de yükleyeceğim

Aynı bisikleti kullanıyoruz sanırım. 24 vs mi o?

Kaç gündür forumu araştırıyorum. City Sport ile ilgili kullanıcı kulübü konusu vs var mı diye bulamadım. Tam açmayı düşünmüştüm siz önce davranmışsınız :) Çok iyi yapmışsınız teşekkür ederiz :)

Bende bir foto ekleyeyim :)

https://i.hizliresim.com/ZNY96z.jpg

Konuyu canlı tutalım biraz :) 3 kişi yetmez yok mu arttıran :)

Yakın zamanda bende katılabilirim Salcano City Sport 40 ile Carraro Sportive 224 arasındayım :D

@emre4335

Merakla bekliyoruz seçiminizi :)

Ben city 40 derim... Daha yakisikli donanim da bir tik daha iyi

yaklaşık 2 aydır bende resimdeki salcano city sport 40 modelinden kullanmaktayım..
gayet keyifli bir bisiklet.. herkese tavsiye ediyorum..

Konuyu biraz daha canlı tutalım :) City Sport kullanıcıları bu kadar az değil diye biliyorum :)

konuyu açtık fotoğrafları anca yüklüyoruz :)

(link)
(link)
(link)
(link)
(link)

@taner yazar

Hiç önemli değil :) Allah kazasız belasız kullanmanızı nasip etsin :)

(link)
(link)
(link)
(link)

Güncel hali değil. Şu an elcikler değişti, çamurluklar çıkartıldı, zil değişti, bisiklet km saati değişi, ön ışık değişti, güncel resimleri en kısa sürede bu sayfada paylaşırım.

@Betül özkal

Hoş geldiniz :) İnşallah daha çok kişiye ulaşırız :)

• Beğen
Tepkiler: FelixTheCat
Bu konuyu açan arkadaşa teşekkür ederim sağ olsun :) yakında bende bir city sport 40 kullanıcısı olucam ardından fotoğraflarla süsleyeceğim burayı :D ileride cs kullanıcaları olarak tur mu yapsak napsak :D

MB860 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

• Beğen
Tepkiler: Hâkî.
Ben de 2 yıldır eski kasa City Sport kullanıyorum. Şööyle boydan resmini şimdiye kadar hiç çekmedim :D

Geri