Scudo Sports

Salcano City Sport 40 mı yoksa Carraro Sportive 224 mü almalıyım

soner_34tr

Üye
Tepki
0
Merhaba

Bisiklet konusunda çok tecrübesizim.
Salcano City Sport 40 mı yoksa Carraro Sportive 224 mü almalıyım
Üstadlarım yardımcı olursanız sevinirim.

Scudo
Bisikletimi seçerken ben de aynı ikilemde kalmıştım. Birbirlerine çok yakın modeller. Salcanoda olan carraroda olmayan bir kaç özellik var. salcanoda Continental touring plus lastikleri patlamaya dirençli. Bu lastikte yanlarda fosforlu bir şeridi de var. Carraroda lastik CST. İkisi de 24 vites altus olmasına rağmen vites değiştiricilerde salcano yine önde. Salcanoda sele jel takviyeli. Carraroda sele kaliteli de olsa jel özelliği görmedim. Salcanoda v fren tektro carraroda sadece v fren aliminyum denmiş. Marka göremedim daha önceki bianchimde de markasız bir aliminyum v fren vardı ben memnun kalmadım. Elcikler konusunda da salcanonunkiler çok daha anatomik. İşte bunlardan dolayı benim seçimim city sport 40 oldu. Albümler bölümüne city sport 40 başlığı altında koyduğum orta çözünürlükte bir kaç fotoğrafı var. Kötü bir bianchi tecrübem de olduğu için ben salcanoyu tercih ettim. Ama yine de kişisel beğeniler farklı olabilir. Şu ana kadar city sport 40 ile ilgili ciddi bir problemle karşılaşmadım. Yolda akıcılığı yokuş performansı oldukça iyi. Bisikletiniz şimdiden hayırlı olsun.

@oğuz çetinkaya
Sizinki 2015 modeli mi? Bende almayi planliyorum fakat internetteki incelemeler vs. hep 2014 modeline ait 2015 modelinde gorunum harici onemli bir fark var midir? Aydinlatir misiniz azcik...
Edit:2015 yaziyordu tarihte megersem eski konuymus :/

Geri