Scudo Sports

Salcano CITY SPORT 27 HDS

Sercan KOCA

Aktif Üye
Tepki
55
bu kadroda suluk için delik yok bazı arkadaşlar kadrolarını deldirmişler acaba bir sorun yaratırmı eğer yaratırsa ne gibi bir sorun yaratır?

bende deldirmeyi düşünüyorum.

şimdiden ilgilendiğiniz için teşekkür ederim

Scudo
Deldirirseniz garanti kapsamın dan çıkar ve problem yaratabilir, bagaj çantalar var onlardan kullanabilirsiniz veya kelepçeli matara tutucuları vardı sanırım gördüğümü hatırlıyorum ama emin değilim belki fikir olarak ortaya atılmış birşeydi

@Eser Sevinç

haklısınız eser bey ben garanti durumunu hiç düşünmemiştim.

ben de 27 hds kullanıyorum. salcano ile yapılan konuşmalar sonunda şöyle demişler : "27 hds modelinde mataralık yok, çünkü onun için kelepçeli (bara tutturulan) mataralık yaptık. yakında size göndereceğiz"
2 ay olacak bisikleti alalı, hala gönderecekler. servis çok yavaş. 24 vr sipariş ettim, nisan ayında sanırım, hala gelecek o da.

bi adet suluk kafesi alıp plastik(tek kullanımlık) 2 adet cırtlarla sabitleyin. ben eski bisikletimde yaptım gayet güzel oluyor.

bende de aynı sorun vardı ve bu sorunu sele arkasına takılan matara tutucu ile hallettim.

Lastik gibi bir şeyle bağlayabilirsiniz. İç lastiği ince kesip sağlamca sarın. Ben de ön maşama pompa tutucu bağladım. Sıkıntı yok.

Geri