@Kuzey Ege
Benim ki escape değil hollandaya üretilen fastcity modeli gözüme fazlalık görünen çamurluklar ve arka port bagaji var onları soksem kötü mü görünür? Aynen disk fren ve amortisörsuz karbon maşalı
Benzer konular yabancı forumlar'da da çok mevcut.Özellikle TT bisikletleri yol'a çevirmek isteyenler var.Aynı şekil'de de şehir bisikletlerini.Gözden kaçan bir kısım daha var ve oldukça önemli.Handling denilen yani yolu tutma, kavrama, dönme gibi durumlar yani.Bir yol bisikleti gibi agresif olabilir mi, yatabilir mi, hızlanabilir mi, atik olabilir mi gibi şeyler.Ha bunlar mesele değil sadece yol gibi görünsün biraz da yol'a yürüsün derseniz başka.Nefes alsın yeter'e tamam diyorsanız, kolay gelsin çünkü o yapılabilir.
@I am the Uptown C.
Hocam bosver yapsinlar. Yedek parca sektorunun ayakta durmasi lazim. Yapsinlar, denesinler, bisiklet tamircilerine gitsinler, ekonomiye can versinler
O'nu bu'na çevirmek gibi işlere hiç girişmeyin bence. Kartaldan şahin, şahinden kartal olmaz. Performans anlamında bir bisikletten alınabilecek en yüksek fayda üstündeki kişinin duruşuyla ilgili. Yaşlarınıza bakıyorum delikanlısınız daha. Bu yaşlarda kişinin esnekliği yüksek olur. Aerodinamik bakımdan uçak gibi kullanmanız lazım. İyi-kötü, ucuz-pahalı demeyin; alın bir dropbarlı herhangi bir yol bisikleti ondan sonra rüzgarı yenmekle uğraşabilirsiniz. Benim sürüş yaptığım yolda 18 yaşlarında bir delikanlı bisiklet sürüyor. Mermi gibi. Altındaki Bianchi'ye baksanız boyası dökülmüş, grupseti karmakarışık, döküntü bişey. Ama adam şimşek gibi pedal çeviriyor. Tabi her şeyden önce antrenman gelir. O da çalışmayla olur.
Aerodinamik duruş için abartılı olacak ama domestikler kralı Adam Hansen'i ve bisikletinin şeklini örnek gösterebilirim:
İyice whatsapp geyiğine çevirdiniz ha
@Tolga Çelebi Evet öyle. Şu an kaç bilmiyorum ama gidon boğazı uzunluğu da 13 cm idi. Ayrıca ters açıyla kullanıyor. Ters açının benimki gibi - 6° olduğunu da hiç sanmıyorum.
Adam mühendis, vardır bi bildiği.