Scudo Sports

Salcano bugün başıma gelen talihsizlik

Tepki
18
Bisiklet
Kron
Dün bisikletim geldi Astro 270sv akşam evime en yakın salcano yetkili servisini aradım ve konuşma diyaloglarımız
+ben -bisiklet servisi
telefon açılır
-haaa
+Merhaba murat bisiklet mi
-evet
+ben salcano bisiklet aldım ama kurulum için yarın gelecektim saat kaçta müsaitsiniz.
-valla abisi(böyle konuşma tavrından hiç hoşlanmam) 1 haftaya anca yapabiliriz
+1 hafta mı? o kadar yoğun musunuz?
ses yok
+hayırlı akşamlar dedim cevap gelmeden kapandı.

sonra bugün oldu sabah oldu ben de araştırdım.Biraz ve red bisikleti tavsiye ettiler(kesinlikle ankarada ki en iyi bayi öneririm.)
sabah aradım öğlen 2 de boş olduğunu söyledi.Gittim saat 2 de bisikleti açtık kurmaya başladık.Yavaş yavaş bisiklet ortaya çıkmaya başladı.Heyecan artıyor.Sabırsızlanıyordum tur atabilmek için fakat aniden gözüme maşa bağlantı nalı sol tarafı bir an gözüme çarptı.Taner abi(red bisiklet sahibi) ona gösterdim kırık bu bunun değişmesi lazım dedi ve hemen tutanak tuttu ve heyecanım kursağımda kaldı.Ama servis sıkıntısından korkarak aldığım salcano bisikletin böyle servisi olduğuna sevindim.Ankarada ki arkadaşların hepsine tavsiye ederim. :rolleyes:

• Beğen
Tepkiler: Rehavet
Scudo
geçmiş olsun bir an önce hallolur umarım...

@Buğra Kaan
İnşallah hemen bitmesini bekliyorum.

İnternette 3-5 kuruş ucuz diye alınıyor sonra böyle problemler çıkabiliyor en iyisi bayiden gidip alacaksın en iyisi bu ama tutanak tutturmanız iyi sorun çözülür.

@ilker özmüş
teşekkürler

@Berke1903
Araştırdım sorun çıkmıyormuş zaten bu ürünler site aracılığı ile değil direk salcano yolluyor.

• Beğen
Tepkiler: Berke
@Berke1903

Bi konuda ben de fikrimi paylaşayım izninizle.

1-İnternette ucuz satılıyor diye asla problem çıkarmıyorlar-çıkaramazlar da zaten.

Neden derseniz kendimden biliyorum 200 TL daha ucuza aldım bisikleti ama hiç adam böyle olmaz şöyle olmaz demedi. Aradım Sundu'yu dedi getir yaparız-kurarız ,
ertesi gün götürdüm hiçbirşey demeden hoş bir sohbetle bisikleti kurup garantileyip verdiler ve sadece 10-15 dk sürdü.

2-Bayii den almanın hiç bir anlamı yok çok daha pahalıya geliyor. + bisiklet kargoyla bile gelse açıp bakabilirsiniz kurulum için götürdüğünüzde kutu felan da istemiyorlar , zaten napçaklar ki kutuyu ?

Umarım açıklayıcı olmuştur.

@Berke1903

3-5 kuruş ucuz mu? 894tl'lik bisiklet 669tl ve 75tl de puan kazandırıyor. 594tl yani... 300tl fark var. 3-5 kuruş diyorsan sen zenginsin sanırım fazlasıyla.

ayrıca salcano'nun kendi gönderileri hepsiburada'dan alınan bisikletler.
burada baştaki yanlışlık kargoyu kontrol etmeden teslim almaktır sadece... kargo teslim alınmadan tutanak tutturulup geri gönderilebilirdi.
şuanki gibi iş servise kalmazdı, ve risk yaşanmazdı.
şuan kargodan teslim alarak sorunsuz olarak teslim edildiğini kabul etmiş sayılabilir ve kargodan alıp servise götürene kadar hasar vermiş olarak gösterilebilir duruma göre...

umarım böyle bir sorun olmadan değişimi yapılır, ancak olabilecek bir durum bu da.
(link)
"hasarlı ürün gönderilmiş" başlığına tıklanırsa gelen açıklama:
Siparişiniz size ulaştığında, kargo görevlisi yanınızda iken ürün paketini kontrol ediniz. Kargonuzun hasarlı çıkması durumunda kargo görevlisinden tutanak tutmasını isteyiniz. Ürünü, bu tutanak ve doldurmanız gereken Hasarlı Ürün Başvuru Formu ile birlikte Hepsiburada.com'a geri gönderebilirsiniz.

@Mert C.
kargo alınırken ben yoktum o yüzden bilerek kutuyu hiç açadım direk bayide açtığım için sıkıntı olacağını düşünmedim.

Mert C. bazı bisikletlerde biraz fazla indirim olabiliyor genelinde ben çok fark görmüyorum 300-400 indirimli olanları da var tabi ki.

@Berke1903

konuda bahsedilen bisiklet için yapılmış indirim 299.01tl tam olarak.
az indirim yapılan bisikletlerin konu sahibi arkadaşa herhangi bir etkisi yok haliyle :)

Salcanonun servis konusunda sıkıntısı var doğru düzgün servis bulmak zor ama vazgeçilcek bir sorun değil. İşini iyi yapan servislerde var forumda görüyoruz. O fiyat performans oranındada o servisleri ben sorun yapmam şahsen. :)

Hayırlı olsun ve geçmiş olsun..

Geç olsun güç olmasın..

@ieekinci

Hadi gözün aydın..

hem hayırlı hemde geçmiş olsun :)

Geri