salcano bombus

copper

Üye
Tepki
0
merhaba bende yeni bisiklet alanlar kervanına katılmaya calışıyorum
ve tabiki acemi olduğum için yardımlarınıza ihtiyacım var
200-300 civarı şehiriçi veya tur bisikleti bakıyorum (bayan),
bombus fiyat olarak gayet iyi ama birtürlü emin olamıyorum.
Asıl sormak istediğim ,arada bir gezilere(dağ-tepe tırmanışı falan diil tabi)
katılma fırsatım olursa bambus çok zorluk çıkarırmı? (bide ağırlığını bilen varmı?)

Scudo

Murat CER

Forum Bağımlısı
Tepki
1.132
merhaba, sanırım bahsettiğiniz bisiklet aşağıdaki

http://images.hepsiburada.com/assets/Spor/500/bambus.jpg

kullanmayı düşündüğünüz yada amaçladığınız zemin koşulları eğer anadolu yakası sahili gibi ise bu bisiklet ihtiyacınızı karşılayacaktır.tabii bu konuda beraber hareket ettiğiniz grubun genel ortalaması da önemli..

ancak bisiklet hakkında ayrıntılı donanım veya teknik bilgiye erişemediğim için tavsiye etme veya etmeme konusunda net bir şeyler söylemek zor...

fotoğraf (link) sitesinden alınmıştır.

Önder Özdoğan

Forum Bağımlısı
Tepki
1.166
Alacagınız bısıklet sızın maddı ımkanlar oldukca kısıtlı rakamlar vermışsınız..Tabıkıde bu rakamlara bısıklet olarak fazla bırsey beklememek gerekıyor ben bır ıkı alternatıf verıcem sıze..

Ama yokus-iniş-cıkıs larda artık sızın kuvvetınıze bırakıyorum ortalama agırlıklar 15-20 kg aralıklarında

İnceledıgınız Salcano BAMBUS Fıyatının bısıkletı gercı sızde bayagı ıncelemeler yapmıs sınız o yuzden bu bısıkletlere altenetıflerı sıralıyorum arasında karar verecek olan sızsınız hemen hemen kalıte anlayısı olarak bırbırıne yakın urunler 300 500 ytl cıvarlarında kafanızda suphe yada varklı fıkırler olusmasın..renk, marka farkı..:)

saygılarımızla....YBF

Bianhcı STELA...Fıyat 312 ytl

(link)

Drag CAPRICE... Fıyat 410 ytl

(link)

Bisan JULIET....Fıyat 290 ytl

http://img50.imageshack.us/img50/7775/juliet3kx.gif

Degerlendırmeler bu bisikletler dedıgım gıbı ortalama kalıte hepsının aynı,marka fıyat artısının sebebıdır kalıte donanım olarak fark pek yoktur..kadro acıları ve kompenant lar fark gosterebılır....Aradakı secım sızın.....

saygılar..

copper

Üye
Tepki
0
Cevaplarınız için çok teşkkürler, aslında Drag Caprice ve Salcano Ilgaz modelleride aklımda var ama kendimi biraz zorlamam lazım. Açıkçası işe gidip gelmek için kullanmayı planlıyorum yani haftasonu dahil hergün şehiriçi bisiklete binicem (pes etmezsem tabi:)) , olurda fırsatım olursa belki turlara katılırım.
Azçok okuduklarımdan bisan ve bianchi yerine Salcanonun daha iyi olduğu izlenimine kapıldım oyüzden o modellere hiç bakmadım.
Drag Caprice alabileceğim bi alışveriş sitesi bulamadım :( (stokta yok görünüyor)
Son olarak ,Salcano Ilgaz veya Drag Caprice modellerinin hangisi bu zorlamaya değer sizce?

HaliliOzturk

Forum Bağımlısı
Tepki
6
Önder(Abi)'nin tavsiyeleri oldukça yerinde. Sizin örnek gösterdiğiniz bisiklet ile eşdeğer bisikletler.
Ağırlık olarak çok düşük rakamlar beklememek gerekir, malum üzerindeki çamurluk, sepet gibi aksesuarlar zaten 2 kg.dan fazla tutacaktır.
Bu tipteki bisikletler daha çok şehiriçinde minik turlar, kısa ulaşım için kullanılıyor. Tahminim günlük gideceğiniz yol 25-30 KM.nin üzerine çıktığı vakit istediğiniz verimi alamazsınız bu bisikletlerden. Tabi ki bu benim şahsi görüşüm. Diğer yandan bir de Kron CT 1000 modeline bakabilirsiniz. Sanıyorum Yeşil Bisiklet'te veya Metin Bisiklet'te bulunabilir.

copper

Üye
Tepki
0
:( Ben hala bisiklet alamadımmmm üühühüüh, yardım lütfennn

Ilgaz modelinde aklım kaldı ama benim boyum 1.64 ve 18" kadro boyu benim için fazla sanki?? Ben Gaziantepteyim burada sadece bianchi bayisi var ordada çok az model var. İnternetten almak zorundayım + taksitle almak zorundayım ve uygun bisiklet bulamıyorumm :( . Lütfen bi fikir verin bana 300 civarında bi bütçeyle taksitle hangi modeli alabilirim?

Önder Özdoğan

Forum Bağımlısı
Tepki
1.166

Velespit,Metin bisiklet,Yeşil bisiklet,Delta bisiklet İle ırtıbata gecebılırsınız,

Yukarıda reklam banner larından telefon ile ırtıbat kurabılırsınız yardımcı olacaklarından kuşkunuz olmasın...;)

Saygılar...

Gürsel A.

Forum Bağımlısı
Tepki
2.150

Ilgaz'ı şiddetle tavsiye ederim. Taksitli 385 YTL (6 Taksit) Komple alüminyum. Ful aksesuarlı hali bile 13 kg..Bazıları aksesuraları çıkarttırıyor inanılmaz hafifliyor.. Bu yılın modellerinin kadro boyları 16".. size uyar..
Yaylı sele borusu var.. O uzun gelirse normaliyle değiştirilir..

copper

Üye
Tepki
0
Merhaba, artık çok geç ama yinede iyi bir bisiklet aldım sanırım kadro boyu 1.75 ama sürüşü rahat geldi, deneyerek almak başka bişiii galiba :)
Herkese teşekkürler.

(link)
STRATOS Teknik Özellikler Kadro : Hi-ten
Maşa : Amortisör "HL-Zoom" 1.1/8"
Jant : 26x1.75 alüminyum 36H SL
Vites : Shimano Toumey TX Series - 21 Vites
Fren : V-Fren alüminyum
Sele : İtalyan - Selle Royal