Scudo Sports

Salcano Astro 27.5 veya Kron XC 1000

çok farkı olmayan bisikletler.
Kron servis açısından daha iyi

Scudo
Kronda aktarıcı ve maşa sıkıntısı var diyolar sizce dogrumu

@abdulkadir bostanoglu

Kron bisiklette Zoom maşa kullanıyor ve adına da Neo diyor.
Salcano astroda ise SUNTOUR XCT MLO KİLİTLEMELİ MAŞA var. Kıyaslama yapılacaksa Kron' daki maşa hikaye.
Salcano donanımı bir seviye düşük ama arasındaki fark neredeyse anlaşılmaz düzeydedir.
Ben Salcano alırdım..

Teşekkür ederim tavsiyen için bende sizin gibi düşünmeye başladım peki son olarak astronun lastiklerine ne diyorsunuz

Bu kadar takılmayın derim. İleride kullanim amaciniza göre bir lastik alırsınız değiştirirsiniz..

Eski model İphone' dan yazılmıştır..

kronun 26" modelini kullanıyorum. Maşanın kilitlenmesinde bir sorun yok.Fakat çok derin çukurlara yanıt veriyor ve yaylanması hiç iyi değil. Kısaca dandik. Arka aktarıcımdan ziyade ön aktarıcımda problem var. Bu da ayarsızlıktan bence. Yani ben xc750'limden memnunum. Başka sorunuz olursa alıntı yaparsanız seve seve yanıtlarım.

Maşa olayı gerçekten sıkıntı benim için bisikleti alıp tekrardan masraf yapmak istemiyorum tek yapmak istediğim masraf lastikler patladığında sadece değiştirmek istiyorum cok istedim kron xc750 almak 1000 tl bulmuştum hatta yalnız maşa olayı beni düşündürdü maalesef . He bu arada kronun lastiklerindende cok şikayetçiler

Bisiklet almak üzereyim kafama tek bişey takıldı salcano Astro 27.5 HD alıcAm merak ettigim konu Astro 29 HD ile 27.5 lastikleri arasında kalite farkı varmıdır Yada başka bi fark varmı ? Şimdiden teşekkür ederim bol pedallı günler

İkisinde de Conti Race king 2.2 var..

• Beğen
Tepkiler: hsnbykkls
Rica ederim ☺

Geri