Scudo Sports

Salcano Astro 27.5 veya Kron XC 1000

Carraro sportive 224 alın .Toprak yoldan da inin bir şey olmaz.Lastik değiştirmeyle de uğraşmazsınız.Uzun yolda yaparsınız (link)

Scudo
Fiyat ve özellik bakımından gayet uygun bir bisiklet.. Ebubekir kardeşim sende düşünmelisin bu modeli..

Serkan abi ben kısmetse erasmus programıyla Yurt dışından gravel tipi bisiklet alıcam.Ben de zaten şehir bisikleti de katlanır da var.Mtb yı bilerek kullanıyorum .Almayı düşündüğüm bu tarzcyclocross bisikletlerin uzun sürüşleri için tasarlanmış hali denilebilir bu bisikletler için.
nispeten daha ince lastiklere (28mm, 30mm vb) lastiklere sahip olurlar. cyclocross ile benzer kadro geometrisi vardır. sadece aynakol daha düşük bir konumdadır ve daha uzun dingil mesafesi vardır ve bu sayede uzun mesafe stabilitesi elde edilir. böylelikle bu bisiklet tur amaçlı olsun, cyclocross yarışları olsun, şehir içi kullanımı olsun, her türlü yolda her türlü amaçla kullanılabilecek bir bisiklet türüdür. ama asıl ustalığı mıcırlı yol yarışlardır. bu yarışlar ülkemizde yok. 5 yıl öncesine kadar bu bisiklet türü zaten dünyada da olmadığı için bu bisiklet türüde henüz ülkemizde yok.

ebubekr bu bısıkler nasıl guzel mı ve fıyat aralıgı ney:)

Fıyat aralıgi 2.000 lerden baslıyor ama hem tur amaçlı olsun, cyclocross yarışları olsun, şehir içi kullanımı olsun, her türlü yolda her türlü amaçla kullanılabilecek bir bisiklet türüdür. Asıl ustalığı mıcırlı yol yarışlardır. Bizim yollarımız için en ideal bisiklet türü de diyebiliriz :)

Tabiki tercih meselesi ama bu konuda öncelikleri belirlemekte fayda var sanırım. Bir kaç önerim olabilir fiyat ve kullanım oldukça makul

(link)

Garanti
2 220,50 441,00
3 147,00 441,00
4 110,25 441,00
5 88,20 441,00
6 73,50 441,00
7 63,00 441,00
8 55,13 441,00
9 52,92 476,28
10 48,07 480,69

Yapı Kredi
2 220,50 441,00
3 147,00 441,00
4 110,25 441,00
5 88,20 441,00
6 73,50 441,00
7 63,00 441,00
8 55,13 441,00
9 52,92 476,28
10 48,07 480,69

@ebubekir sözbir

askerden sonra ıkı tane sıparış etsek mı napsak hacı:)

@ebubekir sözbir

Bu bisikletleri de tanıyorum. Güzel karar vermiş olursun. Çok ta rahattır sendeki bisikletle kıyaslandığında. Ben de düşünüyorum ama henüz karar veremedim..

@Serkan HODANCI

Ben de cyclo crossla bunun arasında kalmıstım da kılavuzu okuyunca cidden istediğimtürün bu olduğunu öğrenmiş oldum:)

Önerileriniz için cok teşekkür ederim yalnız benim aklımda bahsettigim gibi 2 model var onlar arasında hangisini alırsam pişmanlık duymam onu öğrenmek istedim tekrar teşekkür ederim yorumlarınız için

@ebubekir sözbir

Garip bir cümle. Üniversite öğrencisi daha anlaşılır cümle kurabilmeli.

@Ali Uzel

Yazının muhattabı anladığına göre , sizi ilgilendiren bir durum olduğunu düşünmüyorum. Sizin için de anlaşılır cümle kuramayacağım .Yazarken çok zorlandım.Malum anlaşılır cümleler kurmaya vicdanım el vermiyor.İyi forumlar...

@ebubekir sözbir

Tamam o zaman siz yarım yamalak cümleler kurmaya devam edin.

@Ali Uzel

"Tamam o zaman. Siz "de" yarım yamalak cümleler kurup derdinizi o anlaşılırlığını yitiren cümleler ile anlatmaya devam edin"
Yazınız böyle olsaydı olabilirdi çünkü yarım yamalak dediği cümlede kullandığı erasmus kelimesi özel bir isim olduğunu ve burdaki insanların erasmusu bildiklerini hesaba katarak düşündüğümüzde önce kendi eksiklerinize odaklanmanızı başkalarıyla da sonra ilgilenmenizi tavsiye ederim adaşım arkadaş yanlış bi şey söylemedi dışarda ağzı bozuk balans bile kurtatmayacak tikiler varken ve pilav house lar açılıyorken birbirimizi kırmamız hiç hoş değil bence ne dersin :)

@Ali Ç.

İyi de sana ne bütün bunlardan. Mahalle kavgası gibi iki kişinin arasına giriyorsun. :) Yoksa klon musun?

@Ali Uzel

Dostum ilk araya giren sensin .Birkaç yorum öncesine bakarsan tartışmayı başlattığını anlarsın.Arkadaşın konusunu iyice kirlettik bari bir kaç tavsiye de bulunalım . Uzatmaya gerek yok :D

Bu forumda ifade kirliliği hakkında yüzlerce başlık var. Buna dikkat ederseniz bu tip yazışmalar yapılmaz.

@Ali Uzel

Uzatmayalım diyorum ama uzatmak için kendinizi zorluyorsunuz.Yazdığım kişi anlıyor ve bundan rahatsızlık duymuyor .Forum tdk forumu değil .Bence siz o tip forumlara gidin ve sizin gibi elit insanlarla konuşun.İyi akşamlar...

@ebubekir sözbir

Uzatmayalım diyorsun ama uzatmakta behis görmüyorsun. Erasmusa katılacağım diyorsun belli ki 2. bir dil biliyorsun ama ana dilini yazıp, ifade etmekten yoksunsun ve hala cevap yazabiliyorsun. Devam et. :)

Kusura bakmayın Facebooktakilere profil fotografına yorumlaşma gibi oldu makale yardımcı olusanız sevinirim teşekkür ederim

Arkadasım tavsiyen için teşekkür ederim yalnız benim aklımda 2 model var Astro Yada kron xc750 başka model asla düşünmüyorum bunların hakkında bilginiz varsa yardımcı olursanız sevinirim

Öncelikle merhaba sizce kron xc750 29" HD Yada salcano Astro 29" HD
Lütfen yardımcı olun 2 gün içerisinde almak istiyorum

Not:lütfen başka marka model önermeyin

Geri