Scudo Sports

Salcano 241 SV

Anlattıklarınız için teşekkürler..
İlk bakımı yaparak teslim ettiler tabi ama bir daha bakıma geme ile ilgili bir şey söylediler mi peki?

• Beğen
Tepkiler: skycsar
Scudo
Aldığım yer bisikletin biraz kullanımdan sonra vites fren tellerinin tekrar ayarlanması gerektiğini bunun için buraya gelmemi... ve her türlü işlemi yetkili servislerde yaptırmamı...bir yetkile servise gitmeden öncede onları arayıp sormamı istediler... bence ilgili hassas davranıyorlar... hatta bizzat salcano için servis sorunu olduğunu internetten okuduğumu anlattım... onlarda bunun normal olduğunu üretim yapan yerli bir firmanın servis ağını geniş tutmak adına tüm Türkiye'de fazla seçici olmadan bazen kaliteli olmayan servis seçebildiğini... ayrıca kullanıcılarında çok dürüst olmadığını bisikletlerin yanlış kullanımdan ve yanlış müdahalelerden dolayı arızalı geldiğini para istenince de sıkıntı yaşandığını...güzelce anlattılar...bilmiyorum sonuçta 2000 lira para verip bir bisiklet almadım... düzgün bir bisikletçide servis yaptırdığım sürece uzun bir zaman sorunsuz binebileceğimi düşünüyorum... sonuçta kadro kırılmazsa ki bunun olacağını zannetmiyorum... çünkü bisikletle atlayıp zıplamayacağım...onun dışında her türlü olabilecek arızanın duruma göre her bisikletin başına gelebileceği ortada...bence marka her zaman önemlidir... ama verdiğin para karşılığı daha iyi donanım almak daha önemli... sonuçta bundan önceki zamanlarda güzel ülkemde bir çok toplama bisiklet varken... şimdi kendim toplayacağım zaman çok daha fazla paraya mal olacak bir bisikleti bu fiyata almak güzel...

@skycsar

Bilgi için teşekkürler.Kullandığın süre zarfında izlenimlerin neler ? Bisiklet tam anlamıyla mükemmel görünüyor.Lastiklerinide çok beğendim dolgun görünüyor.Lastiğin büyük olması avantaj mı dezavantaj mı acaba ?
Tekrar hayırlı olsun kazasız sürüşler.

güle güle, keyifle ve kazasız belasız kullanırsınız inşallah. benim de yaz için almayı düşündüğüm model. ama mavi renkli olanı cezbetti beni. sağlıcakla...

• Beğen
Tepkiler: skycsar
Lastikler tabii yol tipi değil... trail denen kategoride yani patika ve benzeri yerler için ideal...ama lastiğin orta çizgisinde dokuma daha sık bir tasarıma sahip o yüzden asfaltta öyle çok bir zorluk yaratmıyor...yada ben hiç tur bisikletine binmediğim için arada fark az geliyordur :)

Hayırlı olsun arkadaşım kullanım tecrübelerinide paylaşırsan seviniriz. Dün bende kendime aynı bisikleti eşimede astro lady 244 ü aldım.
Kazasız sürüşler herkese :)

Bende nişanlıma Astra 244 lady aldım benimkiyle beraber...bir fırsatta onun fotoğraflarını da yüklerim mutlaka

Hayirli UĞurlu Olsun KaÇa Aldiniz Acaba.bende Şu An Bu Bİsİklete Karar VermİŞ Durumdayim.

Başlangıç olarak güzel bisiklet upgradelerini beklıyoruz iyi günler...

Merhaba hayırlı olsun çok güzel bisiklet bende bu bisikleti almayı düşünüyorum
Bunun montajını nerde yaptırıyoruz ? :)

bişey sorucam bu astro modellerinin bütün kadroları aynımı yoksa farklımı . yada renklerimi farklı ?

Geri