Scudo Sports

Salcano 2009-2010 bisiklet sezonuna hazır!

28" sehir bisikleti altindaki modellerde yeni birsey yok. city sport'un ustune model cikarmamislar. yenilik agirligini dag bisikletine vermisler gene. halbuki yurt disinda ve bizde de daha fazla sehir ve tur bisikletleri almakta. city sport donanimi ile yetersiz kaliyor. salcano'dan bu alanda da birseyler gorebilseydik cok iyi olurdu:confused:

Scudo
sehir bisikletleri ve yol bisikletleri ile ilgili hazırlıklar devam ediyor 2010 da hazır olacak

Gurur duydum Salcano ile başarılarının devamını dilerim artık salcanolar da orta seviyede bisiklet arayanlara çok güzel bir seçenek.

devrim yapmış salcano resmen

Salcano'nun 2009 modellerinde yaptığı atağı bisiklet takımlarında da görmek isteriz merakla bekliyoruz..Hayırlı olsun ...

• Beğen
Tepkiler: bayramakgul
Süper valla ama keşke ucuz modelleri bu sene hiç satmasalar impetustan aşağı modellerin hepsni üretimden kaldırsalar tam kalite marka olucak :)

@bayramakgul

Bu gelişme çok sevindirici...Duyuruları merakla bekliyoruz Bayram bey

• Beğen
Tepkiler: tugche
Bu hafta sonu büyük ihtimalle fotoğraf makinem ve ben Salcano fabrika da olacağız.

Dolayısıyla Salcano ile ilgili yenilikleri ve ayrıntıları canlı canlı sizlere aktarma şansımız olacak.

Merhaba;
Yeni bir bisiklet meraklısı olarak bisiklet almaya karar verdiğimde bisikletten hiç anlamadığımı farketim.Formlarda biraz dolaştıktan sonra bütçeme göre alabileceğim markaları çıkardım eleye eleye salcano'nun ASTRO modelinde karar kıldım. Şansıma bailiği bırakan bir mağzadan 2008 ASTRO'yu 375 TL 10 taksitle aldım. 2009 fiyatlarını görünce baya karlı bir alışveriş yaptığımı düşünüyorum. Yanlız 2009 donanımlaıya benim aldığım model arasındaki farkı anlamaya benim tecrüben yeterli gelmdi. Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.

2009 yılına bütün üreticiler çok antremanlı hazırlanmış anlaşılan pazarda büyük bir rekabet olacağı kesin haydi hayırlsı.

Geri