Scudo Sports

Salcano 2007 Modellerİ

AB®AHAM

Üye
Tepki
0
arkadadaşlar eskişehirde oturuyorum ve salcano nun 2007 modellerini burada bulamıyorum nerde bulabileceğim hakkında b fikriniz varsa yardım edebilir misiniz? çoğu mağazalarda istediğim modeli bulamadım da yardımcı olursanız sevinirim bu arada aradığım modelde salcano ngf 24...

Scudo
Ben google'da arattım fakat öyle bir model bulamadım?

Edit: Salcanonun sitesinde varmış, sanırım istanbul'dan kargo ile size gönderilebilir.

NGF 24

26” MTB
Shimano Altus 24 Vites
7005 Alüminyum Kadro
RST OMNI 191 C7 Amortisörlü Maşa
Ahead Alüminyum Boğaz
Ön: Shimano Disk
Fren Arka: Shimano V Fren
Komple Tekerlek Seti

Fiyatı: 565 .00 YTL

(KDV ve ÖTV dahil)
http://www.salcano.com.tr/bisiklet_main/dag/dag_images/ngf_24.jpg

zevkler ve renkler farklıdır ama görsellik açısından 2005 ve 2006 çok daha iyi

Arkadaşlar salcanonun 2007 modellerini internet sitesinde gördüm.Yeni modeller güzelmiş.Ama ng 350 leri kaldırmışlar.Ona üzüldüm.

bide salcano assos hakkında fikirlerinizi alabilir miyim bi kaç model arasında kararsız kaldım da. başka sizin salcano dan fikirleriniz varsa yazabilirsiniz.

abi ben olsam ngf 27 yi tercih ederdim ben onu alıcaktım ama aldığım yerde yokmuş bende uğraşmadım ng 600 aldım. fiyatı 1,200 falan ama çok güzrel bi bisiklet professionaller için mükemmel özellikleri:

26” MTB
Shimano Deore LX 27 Vites
7005 Alüminyum Kadro
RST CAPA T7 Yükseklik Ayarlı Amortisörlü Maşa
Ahead Alüminyum Boğaz
Shimano V Fren
Shimano Komple Tekerlek Seti

:) :) :) :) alırsan hayırlı olsun

assos hakkındada bu bilgi ;

26” MTB
Shimano Altus 24 Vites
7005 Alüminyum Kadro
RST OMNI 191 C7 Amortisörlü Maşa :) :) :) :) :)
Ahead Alüminyum Boğaz
Ön-Arka: Shimano V Fren

Fiyatı: 495 .00 YTL

Selam ben olsam 565,00 YTL'yi Salcano'ya hayatta vermezdim. Özellikle O fiyata alınabilecek bir sürü daha kaliteli bisiklet varken.

zevkler ve renkler tartıslmaz bence 2002 nin daha da süperdi benmi mesala var hala kemik gibi

Geri