Saklama

trsurf2000

Üye
Tepki
4
Selam. Bu hafta sonu bir sorun olmaz ise bir bisiklet alacağım. Bir apartmanda 2.katta otoruyorum. Bisikleti apartman içine yasak olduğu için koyma imkanım yok. Acaba nasıl saklamak gerekir? Benzer sorunu olan varmı? Nasıl bir çözüm önerirsiniz?

Scudo

Gürsel A.

Forum Bağımlısı
Tepki
2.150

Apartmanda sağlam kilitli bir mekan yoksa er veya geç çalınır. En iyisi evde saklamak. (Hatta eve girecek hırsıza karşı evin içinde bile kilitlemek iyi bir önlemdir) Evde yer yoksa korunaklı bir balkon olabilir. Kışın ise paslanma için önlem almak gerekir.
Bol pedallı bir yeni yıl dilerim.

Barbaros

Forum Demirbaşı
Tepki
193
En iyisi eve sigorta yapmak. poliçeye trek 4500 yazarsın.hırsız çalınca sigorta şirketi aynısını gerı verır. :)

tito

Aktif Üye
Tepki
47
deneyimle sabittir ki, önce bir kilit şart: bisikletin atıl zamanlarında mutlaka takılması gerek!
devrisinde ise, (yine atıl zamanlarında bisikletin) gözünüzün önünde (ya da uzağındayken cihazın, aklınızın kalmayacağı bir yerde) ve yine kilitli olması...
bir anlık dalgınlık dahi, üzülünebilecek sonuçlara neden olabiliyor...

trsurf2000

Üye
Tepki
4
Arkadaşlar. Hepinize önerileriniz için teşekkür ederim. Sanırım evde balkona saklayacağım. Ayrıca kilit, askılık gibi araçlarıda alacağım. Birde Salcano'nun katlanabilir bir bisikleti var((link) adresinden görülebilir). Bunu taşımak ve saklamak daha kolay gibi. Ama boyu ufak gözüktü bana. Acaba bu çocuklar için mi tasarlanmış? Yaşımız büyük ve yaklaşık 1.85 boy var. Sadece şehir içi kullanım için bana uygunmudur?

çağatay_çankaya

Forum Bağımlısı
Tepki
789
Bisiklet
Sedona
balkon fikrine katılıyorum.çünkü bende bisikleti apartmanın içinde birakmaya korkuyorum..her ne kadar annemle ters düşsekte balkon en iyi yer....üzerine büyük bi çarşaf atarsan iyi olur...(yağmur geçirmeyecek kadar kalın olursa iyi olur)

Gürsel A.

Forum Bağımlısı
Tepki
2.150

Bu bisikletle uzuncana mesafeler gitmek kolay değildir. Çocuklar da, büyükler de kullanabilir. Jantları 20" boydur. Zaten şu ara piyasada yoktur.Bu bisiklet yer darlığı olan yatlar vs için uygundur. Ya da bisiklet taşımakta büyük zorluklar yaşayan şehir kullanıcıları içindir. Güzel, pratik bir bisiklettir ama kullanımı sınırlıdır işte. 26 jant almakta fayda var.