@propcadmin
simdi ailenin sozunu dinleme zamanin. ilerleyen yillarda dinlemeyecegin cok zamanin olacak. ozgurluge ilk adımlardan biri olan uni. yıllarini iyi ve yararli bi sekilde degerlendirirsin diye umuyorum. o zamana kadar gezi notlarini okumak sana yetmeli. onemli olan ne biliyor musun sevgili kardesim; bircok is gibi bunu da sindirerek yapmak, hırs yapip oldu bittiye getirmemek. gezi yapamayacagin yillarda kendini mantiksal olarak hazirla, cesitli dusuncelere gir, cikarim yap. daha sonrasi kendiliginden gelir. tarik'in da dedigi gibi bu is deneyim isi. once hayatta biraz daha piş, sonrasinda kendini yolda bulursun zaten. bisikletli veyahut bisikletsiz... sevgiyle.
@rahmankarataş
estagfurullah rahman. harika olan senin dusuncelerin. son zamanlarda siteye fazla giremedigimden her basliga da goz atamiyorum. kusura bakma sana yazamadim senin gezilerinle ilgili olarak. guzergah inanilmaz guzeldi. beni goremedigini soyledin, haklisin ama yakinda gorusecegiz diye umuyorum. gorusmek dilegiyle...
@Necati Bilgen
tşk.ler necati abi. kaldigimiz yerden veya degil, ama gezilere devam edecegiz diye umuyorum. sagligimiz ve umudumuz oldugu surece... saglicakla kal.