Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Şaka mı gerçek mi?

ufuk güneş

Forum Demirbaşı
Tepki
311
(link)

gerçek olsa;

1 saniye önce gelen koca siyah araba,ister istemez sola bakmayı gerektiriyor; çünkü çok yakında ve hemen dikkat çekiyor. Ama kız, sanki bilerek direkt sağa bakıyor her nedense.

Ayrıca, bu şakayı yapanlar, gerek insani açıdan gerekse vicdan azabından dolayı bu videoyu yayınlamazlardı.

Yüksek teknoloji kullanılarak kafa karıştırıcı bir şaka yapılmış olabilir diye tahmin ediyorum.

Siz ne diyorsunuz?

Scudo
bencede şaka
o hızda arabanın sesi duyulurdu hızlı geliyor araba ayrıca orası türkiye deyil o kadar hız yapılmıyor ara sokaklarda(ben öyle biliyorum)

birde en son kız arabanın altında kalmış ön tekerlek ezmiş
araba hiç oynamıyor yani tekerlek üzerinden geçmiyor ve sedan arabalar insana çarpınca ön cama fırlatıyor insanı diye biliyorum
ayrıca tişörtte hiç yırtık yada lastik izi yok

• Beğen
Tepkiler: Faruk ÇUBUKCU
@GokmenOzyurt

Bilimsel açıklamasını arkadaş yapmış ;)

kesinlikle şaka, arabada en ufak bir hasar bile yok :) ama şaka diye böyle şakalar yapmamak lazım :)

Düşük çözünürlükte hasar var mı yok mu ben göremedim, arabanın uzun burnu kızı ayaklarından yakalıyor, kız havalanıp pencere fırlayacak ama tampona takılıp, altta kalıyor, o yüzden cama fırlaması mümkün olamıyor.

Burda sırıtan asıl şey, o hızla gelen bi araba varken, kızın bomboş sağ tarafa bakması oluyor...

Şaka ama nasıl bir şaka, nasıl bir göz yanılması veya teknoloji kullanılmış olabilir, çok da gerçekçi; diğer sitelerdeki yorumlara baktığımda herkes inanmış, kimse şaka demiyor.

Geri