Sahurda Bulusalim Ne Dersiniz ?

BF Okuru

Üye
Tepki
11
caddebostan bisikletcileri sahura yakin bir saatte bulussak bir kac pedal cevirsek sonra biyerde toplu halde oturup yemegimizi yedek bu tabe sadece dusunce siz ne dersiniz ? :rolleyes:

Scudo

Önder Özdoğan

Forum Bağımlısı
Tepki
1.166
@(ZEO)

Sağlık olsun zeo..

Bakalım herkes senin gibi müsaitmi,sahur dan bahsedıyoruz kardeş,;) İnsan ailesinin yanında sahur yapması kadar üzel bir şey yokki :)

İftar desen belkı sartları zorlarız yaparız iftarımızı dimi ama.. ;)

Sağlıcakla kal..

boreas

Forum Demirbaşı
Tepki
159
istanbulda olsam inan gelirdim. sabaha karşı bisiklet sürmek çok keyifli olurdu.

ramazankurucay

Forum Demirbaşı
Tepki
788
merhaba zeo tabi çok güzel bir organizasyon olurdu ama ..
benim nacizhane fikrim eğer bisiklete bineceksek bazı arkadaşlar oruç başlangıcında yapılan bu spordan çok fazla etkilenebilir..
örneğin ben :)
iki gün önce iftara iki saat kala çıktım sarıyer beşiktaş yapıp döndüm eve çok etkilemedi ama .. ama bu sabah baya bi cuval taşıdım ve ter aattım bi hayli .. ama kimse akşamı nasıl getirdin diye sormasın..
allaha şükür yaşıyorum..
yani yapacağımız sporu günün üçüncü çeğreğinde yaparsak vucudumuzu da yıpratmamış oluruz..
işin fizyolojik boyutunu da anlatabilrim ama çok uzun sürer :) ..
herkese hayırlı ramazanlar..

• Beğen
Tepkiler: hdeveci

BF Okuru

Üye
Tepki
11
biraz alisilmadik bisisi oldugunu biliyorum sadece aklima geldi bole bisi belki benim gibi dusunenler cikar diyerekten actim zaten bunu ben

hdeveci

Forum Bağımlısı
Tepki
811
o zaman persembe turunu varmısınız gece saat12:30 a alalım sahura kadar bir tur ne dersınız ?

T

Tuğrul

Misafir
Harun, oturacak bir yer bulamayız.O saatte her yer kapalı.Ayrıca ertesi gün iş de var :(