Merhaba arkadaşlar link de göreceğiniz gibi sahibini takip eden bir kamera var. Bu kamera hakkında bilgisi olan var mı? üretici firmanın internet sitesinde satılıyor 499 dolar ama yurt dışına kargo yapmıyorlar. Türkiyeye getiren bir firma var mıdır?
Biz arkadaşımla detaylı olarak inceleyip amerikada yaşıyan arkadaşın adresine sipariş verdik.
cihaz maksimum 30 km hız yapıyor. buda yaptığınız extrem sporda hızınızı kısıtlı tutacağınız anlamına geliyor
engellere karşı sensör bulunmuyor el kumandası ile ayarlıyorsunuz buda bazı extrem sporlarda zor olduğundan genelde açık alanda kullanılmayı gerektiriyor
şuan ki fiyat tanıtım ön sipariş fiyatı cihaz satışa çıkınca 1000usd gibi bir fiyata fırlıyor
bizim kullanım alanımız wakeboard yaparken olacağından çok fazla engel durumuna takılmadığımızdan sipariş verdik
cihaz gelince görüntü kalitesi hakkında da bilgilendirme yaparım mutlaka
Hız sabitleme ve kullanıcıyı takip etme özelliklerinin yanı sıra , Bunun extra iki özelliği daha var. 4 K kalitesinde kayıt yapabiliyor. Ayrıca kumadasının üzerindeki ekrandan , kameranın gördüğü herşeyi , kablosuz gerçek zamanlı görebilmeniz.
Daha ürün çıkmamış. Şubat 2016 da ilk ürünler gönderilmeye başlanacakmış. Nasıl güvenip ödeme yapacaksınız?
Kickstarter web sitesinde ön finansman için projeler tanıtılır. Ön ödeme yaparak daha ucuza sahip olabilirsiniz. Ama büyük dolandırıcılıkların olduğunu da okudum. İnternette insanları heveslendirip dolandırıyorlar.
Bu tarz ön siparişle satılan ürünler son zamanda çok fazla arttı.
Birde bu tür şeyleri yapanlar toplamda birkaç kişi, öyle çok büyük bir ekip olmuyor arkasında. Çoğunda seri üretimin olduğunu bile sanmıyorum.
Bir tane prototip yapıp onunla reklam yapıyorlar ve ön siparişlerden gelen parayı sermaye olarak (umarım öyledir!) kullanıyorlar.
Tanınmayan bir şirket ise güvenip almak zor.
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.