Scudo Sports

Sahibinden Sitesindeki İlanlar

Scudo
:alkis::) enteresan tam türkişi.

@Murat B.

Konuyu hatırlayanlar için ekleme yapayım:
(link)

Yukarıdaki bisiklet, malum dopingcinin Tour'daki 7. sahte birinciliği ile aynı yılın bisikleti; Stephen Frears'ın çektiği filmde kullanılmış olmak gibi de eşsiz bir özelliği var. Fiyatı 1100 Pound, yani yaklaşık 4000TL. Hile ile kazanılmış "başarıların" koleksyonerlerin gözünde ne kadar para ettiğinin çok güzel bir göstergesi sanırım...
Aynı filmde kullanılan diğer bisikletler hakkındaki haber için:
(link)

Bu Seferki Aksesuar,İnsan Az Utanır DX,Aliexp. 1-5 Dolar Arası Almayanı Dövüyorlar Burada 50 TL Satıyor. :eek: (link)

Her şeyi gördüm de bisiklet bölümünde böyle bir şeyi ilk defa görüyorum.

(link)

Bunu görmeniz lazım. :D

(link)

• Beğen
Tepkiler: YüzSürKoş
böyle kilit lazım işte taşıması problem gerçi :D

(link)

https://i.hizliresim.com/3RQZb2.jpg

• Beğen
Tepkiler: YüzSürKoş
Bu adam hala akıllanmıyor. Farklı başlıklarla insan aldatma peşinde.
(link)

@ebubekir sözbir

O fiyata bu bisikleti alırdım ben...aynı para..

(link)

@Raşit S

Raşit abi bir Cıpollını gider size .Foillede aramızda takas yaparız.Kazakıstandakı tek Trıbanlı sız olursunuz .Herkese yapmam bunu ;)

Dün Almata daki tek bisiklet yolunda tur atmıştım, normalde girmem bisiklet yollarına; yol bisikletinin ne işi olur orada, değil mi? İşte orada gördüm, belediye kiralık bisiklet olayına girmiş, hepsi Btwin bisikletlerdi ve elektrikliydi.
Hatta öyle bir sistem yapmış ki, parkmetre gibi bir şey var, parayı atıyorsun, bisiklet kelepçeleri serbest kalıyor falan.
Demem o ki Triban lar da gelebilir buralara.

Ben Foilimi vermem kimselere ama yanına yedek bir tane daha alabilirim.:)

@Raşit S

Bunu 8500 liraya nereden alacaksınız? Sadece kadrosetin fiyatı daha yüksek, jantlar + grupset de bir o kadar. 8500$'a toplarsanız iyidir bence...

@Murat B.

Murat bey, 2.500 dolarese Foil 10 sram red alan birisine sorulacak soru mu yani :)
Ama bu Cippolini ikinci el, sıfır değil. Sahibinden ilanındaki de ikinci el olduğu için söyledim. Bu ise sıfır, fiyatı 7 bin dolar.

(link)

İngiltere kaynaklı bir site (link) Cipollini RB800 frameset 3000 pound fiyatı var. Yani bu demek oluyor ki sadece kadro 10.500 TL. Ülkeden ülkeye fiyat değişir İtalya da biraz daha ucuz, Türkiye de ise 15 bin TL den aşağı fiyatı olmazdı eğer satış olsaydı.

@Raşit S

Cipollini ile Scott'ı karşılaştırmak çok doğru değil. Scott, tüm büyük markalar gibi uzakdoğuda seri üretim teknikleri ile üretiliyor, her sene model değiştiği için de bir veya iki önceki senenin modelini ciddi indirimlerle bulabiliyorsunuz. Cipollini, üretimini İtalya'da ve oldukça düşük hacimli olarak gerçekleştiriyor, her sene model değiştirmediği için de "2015'ler geldi, 2014'lerde %30 indirim" söz konusu olmuyor.

Cipollin'nin yetkili satıcılarının listesi şurada mevcut:
(link)
Bunun dışındakiler ya çakmadır, ya da yetkiliden alınıp üzerine ikinci bir kar marjı eklenerek satılıyordur. 7000$'a satılan, Lightweight jantlı ve 9070 (Dura-Ace Di2) grupsetli RB800'ün ikinci gruba girme ihtimali yok maalesef...

• Beğen
Tepkiler: verisakeet
Geri