Scudo Sports

sahibinden.com cervello s5 ilanından sonra trek ilanı

Barış Özegemen

Daimi Üye
Tepki
238
Bisiklet
Fuji
(link)

arkadaşlar bu mümkün mü anlayamadım geçenlerde de cervello s5 ilanı vardı hatırlar mısınız bilmiyorum konusu da açılmıştı forumda yine böyle komik rakamlara. Buradaki amaç nedir acaba ayna kolu o fiyata alamazsın normalde çalıntı mıdır değil midir bir türlü anlam veremiyorum böyle ilanlara ....

Scudo
XTR donanımlı Trek 590 lira. 2 seçenek var; 1- bisiklet çalıntı 2- ilan sahibi safın teki. Birinci seçenek daha mantıklı gibi.

bence de 1. seçenek mantıklı gibi ama yinede çalıntı malı sahibinden gibi ulusal bir site de satmak ne kadar mantıklı ki bir de telefonu filan var bu arada jantlarda mavic gibi geldi bana

Fotoğraflar temsili gördüğüm kadarıyla. ( (link) , (link) )

Muhtemelen düşük donanımlı bir Trek'tir. Fotoğraf çekmeye üşenmiştir ;)

Aslında öyle, bence yanlış bir hareket ama alırken sormak lazım ne var ne yok üzerinde ve ona göre almak lazım.

(Sosyal mesaj geliyooor) Bu yüzden buradaki ikinci el ilanlarında biraz sıkı davranıyoruz, ne alıcı ne satıcı sıkıntı çeksin :).

İlanda km saati,ön ve arka farı çıkaracağını belirtmiş.Resimde görüldüğü için galiba mecburiyetten yazmış olabilir.

Bana mantıklı gelmedi, çünkü resim başka yerden alıntı ve adam 'km saati ön ve arka far aksesuarları çıkartıyorum' diyerek satışını desteklemiş bence, çünkü resim üzerinde görülüyor ancak kendisinde olan bisiklette yok mecbur çıkaracam der, ama yinede kimsenin günahını almayalım...

• Beğen
Tepkiler: Barış Özegemen
yakında olan biri varsa gitsin sorsun kaça almış kimden almış ilk sahibi kim :D
Garanti belgelerine bakılsın :D

forum rahatlasın arkadaş :D

arka aktarıcı ile aynakoldan eminiz ama diğerlerinden emin dğeilim. vites kolları acera gibi duruyor. geri kalan parçalarda bişey dğeil zaten.

zaten arka aktarıcı ve aynakolun fiyatı o galiba arkadaş yanlış yazmış :D

buarada mavic jantları ve sele borusunu da boş geçmeyelim onlar da para tutar ...

21 vites bisiklet ve v fren sadece arka aktarıcı ve aynakol xtr gibi duruyor resimde aslında alınabilir

@Melih Çolak aslında alınabilir derken zaten çok uygun geldi gözüme ondan paylaşmak istedim fakat dikkatli bakarsanız jant seti ve sele borusu aynakol ve arka aktarıcı bu fiyatın üstünde ... kafa karıştıran kısmı da burada zaten ... yoksa bencede alınır :D

Neresinden baksan yarı fiyatına veriliyor gibi geldi bana. 1200 TL yapar çok rahat.

@brsegemen bence satıcı parçadan anlamıyor o yüzden uyguna veriyor :) bisikleti alıp sadece xtr parçaları bisiklet alış fiyatına satılabilir karlı bir iş :)

• Beğen
Tepkiler: Barış Özegemen
"İlan onay sürecindedir" diyor ilginç, yarım saat önce yayındaydı :)

http://tapatalk.imageshack.com/v2/15/04/01/12ca9ca59e921f2ac6c21f8dbf0f1a00.jpg[emoji4]

Geri