Scudo Sports

Sağlıklı saçlar

topiğin öncesini okumadım ama bir arkadaşım badem yağı sarımsak ve zeytinyağı karışımını haftada en az 3 defa tatbik etti saçlarına şimdi fışkırıyor mübarek, ben de yapacağım bu solüsyondan. Bir de minoxil iyiymiş eczanelerde satılan

Scudo
bendede erkek tipi saç dökülmesi var yani yüksek testesteron...saçlarımın ön kısımlarında çok ciddi seyrelmeler başlamıştı şuanda minoxil kullanıyorum 20 gün oldu başlayalı etkisini 4-6 ay civarı gösterdiği söyleniyor bakalım nasıl sonuç vericek...bu arada eczanelerde pahalı satılıyor internette özellikle toplu alımlarda uygun yerler var araştırmadan almayın.

saç dökülmesine karşı revivogen diye şampuan ve bakım seti var çoğu kişi bunun faydası olduğunu söylüyorlar.Bi araştırmak lazım.

@pınar kacakkiz

ben erenköyde erkek kuaförüyüm öncelikli olarak saç bakımın üzerine kuaförünle ortak çalışman gerekir .1-saçlarının kırıklarını sık sık kestirmen gerekir yani eskisinden daha sık kestirmelisin.2-kuaförün saçlarının sağlık durumunu sürekli olarak seni bilgilendirmeli.3-kullanacağın ürün wella-loreal gibi kerastas tipi ürünler olmalı.eczane ürünlerini çok tercih etme çünkü kullanan müşterilerimiz oluyor uygun fiyat nedeniyle ancak memnuniyet oranı düşük.benimtercihim sık kampanyaları nedeniyle wella dır.4- saçını alkol oranı düşük olan şampuanlarla ve sürekli olarak aynı şampuanla yıkamalısın şampuanını ilk bakım olarak wella extra rich yoğun bakım şampuanıyla yıkayabilirsin.Bu şampuanı önermemin sebebi zayıf şaçlar alkol oranı yüksek olan sampuanlarda çok çabuk yanar ve kırılır wella-loreal gibi şampuanlardaki alkol oranı bildiğim kadarıyla % 0.4 yani çok düşük buda saçlarınızın yanmasını önlüyor.5-Saçlarınıza bakım yaparken saçınızın zayıflık oranına göre 3 ayda bir bakım yapacaksanız serum kullanın ben uğraşamam derseniz hiç girmeyin.Bu zamanda 3 aylık bakımlar saçlarınızın düzelme durumuna göre ilerleyen zamanlarda kuaförünüzün sizi yönlendirmesiyle 4-5-6 ayda bire kadar inebilir buda maliyeti düşürür.6- TABİKİ STRES-YEMEK VE İÇECEKLER ÖZELLİKLE YAZ AYLARINDA CİLDİ YAĞLI OLAN KİŞİLER MÜMKÜN OLDUĞU KADAR YAĞLI ÖZELLEKLE VE ÖZELLİKLE ASİTLİ İÇECEKLERDEN UZAK DURMALI.6-İşi bilen kuaförleri tercih etmelisiniz ucuz ürün kullanan şekillendirici ,boya vb ürünlerde kaliteyi tercih edin bütceniz uygun değilse yas hiç kullanmayın yada seyrek kullanın örnek vermek gerekirse günlük şekillendiricisini değiştirdigim bir müşterimin dökülmesi durdu ve saçları çok iyi diyebileceğimiz şekilde düzeldi.:in:

@pınar kacakkiz

dr. lar dahil tüm millet başından savmak için stresdendir şeklinde yorum yapıyorlar. ben 25 yaşındayım inanılmaz saç dökülmem var ve bu normal değill. bir hata ettim ve dr a gittim kan değerleriyl birlikte hormonlara bakıldı ve aksi bişey çıkmadı . dr un bana dediği " stresdendir " oldu .. yermiyim ben bunu.

size tavsiyem serum falan filan kullanın kullanmayın bilmem ama tekrar bir şampuana döndüğünüzde bu markalı bir şampuan olmasın ( kimyasal ) aktarlarda bitkisel şampuanlar var . onları kullanın. saçınıza en az zararı verin
ve tabiki sizde bir hata yapın ve önce kan değerlerinize vb baktırın dr da :) sonra bu işlere kalkışın . mesela ben biliyorum durumumu B12 eksiklği çok fazla bende . çinkoda eksik . bunların yüzünden bende bu durum söz konusu

Arkadaşlar kusura bakmayın ama bütün samimiyetimle soruyorum.Sağlıklı saçlarla bisiklet ve performansımız arasında nasıl bir ilişki var anlayamadım, ne alaka bu başlık burada?Lütfen beni aydınlatın.

@Tuğba Anbanazli

burada bilgilerimizi paylaşıyoruz
bilenler bilmeyenlere duyanlar duymayanlara fikirlerini sunuyor
sporcu için ruh sağlığı önemlidir
eğer bir insanını saçlarıda dökülüyorsa ruh sağlığı bozuluyor kendini kötü hissediyor açıkcası ama gür gür saçları olsa sonra gür ve uzun saçlarına bandanayı taksa güzel olmaz mı
tabi bu sebeplerden sadece biri

Bende saçlarımı uzattım ve seyrelme oldu direk 3 numara yapdım eskiden bir kere "Ketoral" kullanmıştım saça iyi geldiğini bildiğim için şimdilerde tekrar satın aldım eczanelerden satın alabilirsiniz normal şampuan değil sadece saç hastalıkları için kullanılan bir şampuandır. İsmi Ketoral eczaneden 8tl'ye satın almıştım.

Sarımsak şampuanı kullanabilirsiniz. İçindeki Allicin adlı madde saç için çok faydalıymış.

• Beğen
Tepkiler: pınar kacakkiz
@Hasan Kuru

hasan ben gittim sarımsak yağı aldım sürdüm ki 4 ay kullandım hiç bi işe yaramadı bu yağ ve evde sarımsak kokusu vardı :)

@pınar kacakkiz

Nival diye bir marka var. Ben şahsen onu kullandım. Biz kendimiz aktarız. Kendimiz de satıyoruz Denizli'de. Hem kokusuz hem faydalı hemde ucuz. ;) Yanında ısırgan şampuanıda kullandım. Aynı markanın ki. :)

İstanbul'da şubeleri olması lazımdı.

@Hasan Kuru

o yağlar işe yaramıyoru dimi sarımsak yağı susam yağı çörekotu yağı yılan yağı falan

saclarına sürdügünüz maddeler sac derisinde kalın bir tabaka var oradan gecemez yanlız hacim kazanırmayayardımcı olur onun yerine en etkili cözüm saç mezotarapisi yada vitamin takviyesidir alıcagınız vitaminlerde önemlidir selenyum cinko bakır takviyeli vitaminleri önerimim ama onlarda bir derecede eger ailede kalıtsal bir gen varsa sac dökülmesi cok olur bunun nedeni ise erkeklik hormonu cok fazla salgılanırısa sacclarınız dökülür piyasada bu etki azaltacak bir cok ürün var başta piriorin die erkeklerde sac uzaması yapıyor kadınlarda ise hem sac hemde tırnaklarında kalınlastırma yapıyor benden tafsiye olsun bir doktora gidip sac ektirmen ama hastane ortaında bir klinik 4 ay icinde eski saclara kavusursun artık inanki türkiye bu isin anavatanı :):)

@M.Cilasun Bayülgen

bioksin tipindeki urunler önce işe yarıyor fakat kullanmayı bıraktıktan sonra daha kötü oluyor diye duydugum oldu sizde böle bir durum oldumu hiç?

@victory

geçenlerde bioksin stand açmış avcılarda gittim konuştum.
sorular sordum ve hem aldığım cevap hemde personelin coşkusu bana bu ürünü güvenmemem gerektiği izlenimini verdi.
Personele sorduğum sorular saç tipine göre değişiklik gösteriri,bilmiyorum vs. cevapları hoş değil yani personel kendi ürürününe güvenmiyor bu belli bende bioksini kafamdan eledim

@Şevket Şahin

şevket bir damacana su 3 ila 4 lira biz içmeye zor buluyoruz suyu birde saç yıkayacağız
ben saçımı zeytinyaplı sabuna alıştırabilsem şampuan kullanmayacağım ama
kazık gibi oluyor saç

@pınar kacakkiz

size katılıyorum bu konuda ben ilk önce ürünü tanıtan insana bakarım cünkü ürünün aynası o insandır temsilcisidir bioksnie gelirsek icerisinde hormonel bagzı emzimler var düzenli kllanıldıklarında sorun yok ama bırakıldıgında hızlı bir yıkım oluyor saclarda

Geri