Scudo Sports

sadece bi bisiklet turu değil kamp ve kaya tırmanışı Levent Vadisi / MALATYA

Scudo
Çok yönlü ve çok güzel bir tur olmuş, tebrikler...Bisiklet, kamp , tırmanış , doğa daha ne olsun, ayakta alkışlarım :)

Not : Grubunuzda Husky Flame çadır kullanan bir arkadaş var.Çadırın performansı hakkındaki fikirlerini almak isterim.Bende yakın zamanda aldım ama henüz kullanma şansım olmadı...

@AYDIN DİRİCANLI

selamlar, çadır sahibi olan arkadaş forum üyesi değil O'nun yerine ben cevap vereyim. Çadır çok iyi kurulumu çok kolay karda da kuruldu. Gayet başarılı çok iyi bir seçim yapmışsınız. Biz de hepimiz o çadırdan alacağız. Umarım açıklayıcı olmuştur.

MaşAllah yok yok bu turda:) Tebrik ediyorum böyle güzel bir gezi yaptığnz için.. Bizlere de bol resimlerle anlatığınız için teşekkürler ;)

Emre bütün ekibi canı gönülden tebrik ederim. Paşa ben orada iken niye gitmedik ki şu vadiye. Gerçekten süper bir etkinlik olmuştur. Harika bir deneyim eminim.. Kendinize iyi bakın selamlar Malatya'ya ..Devamlarını bekliyoruz ASKSSY' den..

@M.Nuri TEKE

teşekkürler abicim gerçekten harika bi tur oldu ve hepimizin performansı harikaydı Malatya'dan selamlar sevgiler abicim ;)

• Beğen
Tepkiler: -Paşa-
@Pasa Gultas

Cevap için teşekkürler çok açıklayıcı oldu...Benim araştırmalarımda bu yönde olduğu için aldım ama kullanan birinden gerçek uygulama yorumu almak daha değerli...Tekrar teşekkürler...

Her yönüyle dört dörtlük bir tur yapmışsınız. Tüm arkadaşların ayaklarına sağlık. Paylaşımınız için teşekkürler.

Geri