Scudo Sports

Saçma bisiklet yasağı!

@kev1ncon bi kac gun once anneme dedim bisiklet alacagimi amaan ne yapacaksin bisikleti bosver falan dedi ama annemi ikna etmesi kolay. sorun babamda. bisiklet alacagimi babama soylesem kizmaz ama cesaret edemiyorum iste pahali bisiklet alacagimi soylemeye. :)

Scudo
boyle ailelerin cocuklari ilerde dunyanin en zayif en ozguvensiz bireyleri oluyor. psikolojik acidan da bir o kadar zayif olurlar. yaslar 20 ye geldigi zaman antidepresanlar havada ucusacaktir ne yazikki. nerden mi biliyorum? nerden acaba :)

yaşım çok da tavsiye verecek kadar büyük olmasa da ailenin sözünü dinle. özellikle ve özellikle baban bir şey diyorsa iki defa dinle.

• Beğen
Tepkiler: kev1ncon
Gebze bk 'den selamlar Emre, baban bir yönden haklı burası gebze, çok sakat ortam var ve trafikte yabani çok ve babana iyi sürebildiğini kanıtlaman gerekli ve kask sız sürüş yapma ., kal sağlıcakla

• Beğen
@bekotechno Dün akşam ki kulübün etkinlik resmini gösterince bi git kulübe bisikletsiz tanış sonra bakarız dedi.
12705413_10205532329818634_1397066378480980485_n.jpg

• Beğen
Tepkiler: Eroseros
şu resimden 7-8 kişi kadarını iyi tanıyorum hepside işine gelip giden eli ayağı düzgün arkadaşlar..hatta bu akşam da kulübe uğradım hazırlık ve tadilat montaj işleri devam ediyordu.

• Beğen
@kev1ncon
belki şaka kaldıracak haliniz yoktur siniriniz bozuktur ama verdiği babanızın verdiği cevap beni çok güldürdü ve geçmişe götürdü. ben bu lafı babamdan başka bir konuda harfi harfine duymuştum. sanırım devlet, baba olan erkekleri gizli gizli toplayıp ezberci eğitime tabi tutuyor. bu arada benim hissettiğim babanız yelkenleri yavaş yavaş suya indirme peşinde ama otoritesinden de taviz vermiş görünmek de istemiyor. trafik konusundaki kaygılarında da yerden göğe kadar haklı. gerekiyorsa kask ve eldiven alışverişinizi önceden yapıp kendisine ufak bir emrivakiyle yaklaşabilir ve can güvenliğinize önem verdiğinizi gösterebilirsiniz. şansınız bol olsun.

@kev1ncon
Dediğim gibi kulüb yeri yeni bir sürü hazırlıkları var bende bi boşluk bulup dün akşam ziyarete gittim tabi yaya olarak Yoksa normalde o arkadaşlarla sürekli görüşmüşlüğümüz var

• Beğen
@bekotechno Bugün kulübe gittim herkes çok dost canlısıydı cidden ortamda ayriyeten güzeldi.

Geri