Saatte 172 Km Yapan Bisiklet

Scudo

beverly

Forum Demirbaşı
Tepki
284
Bisiklet
Scott
bunu seyretmistim daha once. adam ilk once normal bi dh bisikletle deniyo surati. bi sey olmuyo bisiklete.ama istedigi surate ulasamiyo.sonra kendilerinin ozel olarak surat icin urettikleri prototip bisikletle deniyo. 172 cikiyo dunya rekorunu kiriyo ama o sirada kadro kiriliyo. o suratle dusmesine ragmen sadece bi kac kirik bacak ve kaburga kemigi ile kurtuluyo.

Serkan Taşdelen

Forum Bağımlısı
Tepki
4.806
İçim dışına çıktı o kolu kırılan adamı görünce. Yok abi ben artık 60'ı geçmem. Aman Allah korusun.
Lütfen arkadaşlar bisiklet sürerken dikkatli olalım. Ve en önemlisi kask takalım.
Sevgiler...

Önder Özdoğan

Forum Bağımlısı
Tepki
1.166
Evet arkadaşlar tamamem Teknık,denge,yol tutuşa dayalı bır hız inişi mükemmel,,:eek: :eek:

Ama ikinci sektorde inerken kadronun ayrılması ve adamın bayağı hırpalanması çok kotu olmuş malesef...herşeyi göze alabiliyorlar...Büyük cesaret

Helal olsun....;)

çağatay_çankaya

Forum Bağımlısı
Tepki
789
Bisiklet
Sedona
buradan şu sonucu çıkarıyoruz dağdan aşağıya 172 ile inilmez:d zaten istesek inemeyiz yaa:D video için tşkler ellerine sağlık.

bugra_ozer

Üye
Tepki
21
İsim
Buğra
Başlangıç
2006—07
Bisiklet
Scott
Bisiklet türü
Şehir - Tur

rica ederim..

murat856

Üye
Tepki
8
Ne bu beaaaaa!!!!
Gerçekten çok büyük cesaret yahu...Bravo vallaa..

Serkan Taşdelen

Forum Bağımlısı
Tepki
4.806

9 değil 49 canımda olsa bitanesini bile vermezdim. Bırakın yawww akıl işi değil. Ölmek bişey değil, O halde yaşamak acı verir.

Sevgiler...

• Beğen
Tepkiler: dagci

HaliliOzturk

Forum Bağımlısı
Tepki
6

Valla ben öyle düşünmüyorum, cesaretle aptallığın arasında ince bir çizgi vardır :D. 9 canım olsaydı denerdim ama bildiğim kadarıyla bizim versiyonları tek canlı yapmışlar :p.

hdeveci

Forum Bağımlısı
Tepki
811

denemek yada denememek iste butun mesele bu :)
ben deneyecek kadar iyi degilim :):vroam:

sönmez

Daimi Üye
Tepki
217

Gürsel abi; adamın son haline bir bak.Abi sen yinede deneme bize lazımsın.

OzgurIskin

Daimi Üye
Tepki
215
Adamın indigi yer süper yannız ama off.. Bizim burda 250 300 metre bi bayır var o kadar :/
O bisiklet de nasıl kırılıyosa öyle.. Böyle bi iş için agır mı agır en saglamından bi bisiklet lazım bence.

Deli adrenalin olsa gerek. Kesin ben de denerdim orda olsam. Saol video için :)

Edit: Herif iyi enkaz oluyo ama sonunda ha ahaha :D

Gürsel A.

Forum Bağımlısı
Tepki
2.150

Teşekkürler Sönmez.
Valla iyi önlem alınırsa denemeye değer diye düşünüyorum yine de..
Bilmeyenler vardır: 95 yılında Erciyes'ten Manitou FS bisikletimle ben de dağdan inmiştim..O zaman basında çıkmıştı..
Erciyes dağına bisikletle çıkmıştım. (Sırt rotasından) Bir kaç noktada bisikleti taşımak gerekmişti.Tepe noktasına çok yakın bir yerden bisikletle inmiştim.. Tabi o zamanlar ne full face kask ne de koruma vardı.O zemin için sıkı süratlere ulaşmıştım ama o videodaki gibi düzgün bir zemin yoktu tabii. (Taşlık-kayalık) Yaya tırmanan 3 arkadaşımın dönmesini 2 saat kadar beklemiştim..Benim iniş 20 dakika kadar sürmüştü yanılmıyorsam..(Sırttan dağ evine)

Mesut Girgiç

Forum Bağımlısı
Tepki
11.736
Ben saatte 172 km. sürat denemesi yapmak isterdim ama bir şartla...:cool:

Şartım: Eğer o hızla inerken aynı zamanda ironman stili kendi kendimin fotosunu çekebileceksem.:eek:

Yok eğer bu iki işi aynı anda beceremeyeceksem ve o macerayı kendi yorumumla ve fotolarımla bisikletforum'a da gönderemeyeceksem.. nerde kaldı bu işin zevki..:D :D :D

• Beğen
Tepkiler: dagci