Scudo Sports

Runtastic Verilerinizi Strava'ya Aktarma (tcx. uzantısı olarak)

Metehan D.

Üye
Tepki
78
Bisiklet
Salcano
Runtastic verilerinizi hiçbir kayba uğramadan nasıl strava'ya geçirebiliriz onu anlatacağım.

Öncelikle Google chrome üzerinden (çünkü anlatacaklarım google chrome üzerinden olacak) runtastic'e giriş yapıyoruz ve aktivite geçmişinden yıllık aktivitelerimiz sayfasına geliyoruz. Ardından ctrl+shift+I ya basıyoruz ve bir pencere açılıyor. sağ üstten "console" tuşuna basıyoruz ve boşluğa aşağıdaki kodu kopyalayıp enter tuşuna basıyoruz ve .tcx uzantılı dosyalar inmeye başlıyor.

var links = []; $('.type > a').each ( function () {
links.push($(this).attr('href'))
} )
setInterval(function () {
if ( !links.length) { return; }
var link = links.shift();
link += '.tcx';
var newFrame = document.createElement('iframe');
document.body.appendChild(newFrame);
newFrame.style = 'width: 1px; height: 1px;';
newFrame.src = link;
}, 500);

Dosyaların inmesi tamamlandıktan sonra strava'ya giriş yapıyoruz ve sağ üstten upload'a tıklıyoruz. Sol menüden file tuşuna bastıktan sonra runtastic'ten indirdiğimiz doyaları yüklüyoruz. Aktivite ismi vs. düzenlemelerini yapabilirsiniz isterseniz. İşte bu kadar basit :) Runtastic verileriniz strava'ya böylelikle aktarımış oluyor :) diğer yazılarım için blogumu takip edebilirsiniz : (link)

Umarım yardımci olabilmişimdir :)

Scudo
Gold sürümde mi oluyor
normal sürümde geçmiş son aktiviteyi bile göstermiyorda

antrenmana bakayım dedım bu çıktı. free surum de bari gittiğin km yi göstersin yahu. strava runkeeper hepsinde herşey var free sürümde.

Antrenman geçmişi

Daha fazla istatistik? Şimdi yükseltin ve GOLD özelliklere tam erişim sağlayın! Runtastic GOLD Üyeliğe yükseltin »

bu arada runtastic de güzel ama çabuk sarj bitiriyor. runkeepera göre.

@Cem Ç.

Hayır hocam free versiyonda da oluyor. üstteki menüden aktivite>geçmiş ve sol menüden indirmek istediğin yılı, ayı vs. istediğinize basın. Daha sonra yukarıda bahsettiklerimi yapın :)

Hem konu hortlasin belki birilerinin işine yarar hem de sorumu sorayim @Metehan D.
Bütün faaliyetler inmiyor. Bazıları indi gözüküyor ama içi boş buna bir çözüm.var mıdır acaba. Teşekkürler

MErhabalar. Bu konu hakkında daha fazla bilgisi olan var mı? Sürekli yapan yahutta?
Runtastic'teki sesli koç özelliği çok hoşuma gitti. Antreman sırasında onu kullanmak istiyorum ancak Strava'ya aktarıp başkalarıyla karşılaştırmak istiyorum.
Şimdi Strava'daki Relieve özelliği yani gittiğim haritayı göstermesi oluyor mu bu anlatılan gibi sonradan yüklediğimde?
Onun dışında bir kayıp yaşanıyor mu yüklendiğinde veya artık yüklenmesine izin verilmeme gibi bir durum var mı? Teşekkürler.

@Ahmet Bilge Kaan AKIN Ben Endomondo da yapıyorum dosya aktarımını. Daha önceden runtastic kullanıyordum. Runtastic ten Endomondoy a aktarıyordum. Şimdi emdomondodan Starava ya akatarıyorum herhangi bir problem ile karşılaşmadım. Dosya aktardıktan sonra kayıt ederken koşu mu bisiklet mi seçili ona dikkat edin. Strava ya atar atmaz relive dosyası mailinize geliyor.

@trainspotting35
Anladım çok teşekkürler :harika: Endomondo'ya bakayım bi hocam onu deniyim burdaki anlatılan gibi yapamadım :D

Geri