Scudo Sports

Runtastic Pro Android Uygulaması 0.25 TL

@Mehmet Rıza Çileli ben yol için olanını kullanıyorum, tek sefer ödüyorsunuz.
Sadece bazı eksta özellikler için gold üyelik istiyor, o aylık ücretli

Scudo
@Mehmet Rıza Çileli evet bir seferliğine. sildin diyelim. bikere satın aldığın için bidaha ücret ödemiyosun. ama telefona format attın. gmail hesabını unuttun farklı mail açtın. ozaman gene ödemen gerekir.
eğer android kullanıyorsan hayır duası karşılığında sana prosunu apk olarak gönderebilirim.

• Beğen
Tepkiler: Kazuya
Benim telefonda mountain bike pro yükledim. Ben ne fark var anlamadım. En azından kullanabileceğim bi cacık yok. O yüzden Strava kullanıyorum.

Bunun apksı var bedava nette para vermeye ne gerek

@Eyüp zor

apksını çekip yüklediğin programa güncelleme gelmiyor. üstelik çok güzel iş gören bir uygulama parasını sonuna kadar hakediyor bence. normal fiyatı 12 lira mıydı neydi. her türlü değer ona.

@Eyüp zor
Programlara neden Türkçe dil seçeneği gelmediğinin ya da bazı yazılımların neden Türkiye'ye hiç gelmediğinin cevabı bu arkadaşlar :) ;)

• Beğen
Tepkiler: Myst3ry
@chnkrmz Torrent sitesinde ben de buldum Pro versiyonunu ama daha önce torrentten indirdiğim bir android aplikasyonunu, telefona nasıl aktaracağım onu bilmiyorum.Nasıl yapabilirim bunu?

@Migel İngilizce ile sorunum yok dert değil;)Runtastic' in bende Push-Up ve Sit-Up adlı iki tane orjinal uygulaması var hepsine para verip aldım ve çok memnunum.Ama diğer ürünleri için de bana indirim yapmayacaksa ve eğer aynı fiyatı çekecekse hiç kusura bakmasın.

Merhaba,
yaklaşık 1,5 yıldır runtastic pro kullanıyorum bir kaç ay önce resimde gösterdiğim gibi güncelle ve oturum yazıları üst üste geldi ve ne yaptıysam düzeltemedim.
Aynı sorunu yaşayan var mı?
IMG_0173.JPG

Geri