Scudo Sports

Ruble yalpası

Tepki
1
arkadaşlar bugün bi bisiklet baktım kaliteli bi marka arka dişli shimano arka tekeri yerden kaldırıp bi döndürdüm teker dönerken dişli hafif yalpa yapıyo bu normalmidir benim şu anda kullandığım bisiklette böyle bişey yok satıcı normal her bisiklette var viteslerin kolay geçmesi için falan gibi bi açıklama yaptı ama pek inandırıcı gelmedi gerçekten böyle midir bilgisi olan varsa cevaplarsa sevinirim teşekkürler

Scudo
Yolda bi tümsekten , bozuk biyerden geçerken tıngırdama veya vites değişimlerinde zincir gerginliğinden aşırı sağa sola kayma yapmıyorsa birazcık yalpalaması normal diye biliyorum

bana biraz kalitesizmiş gibi geldi bende şuanda lapierr cross bisiklet var onda hiç öyle bi yalpa yok milim yalpa yok yani

Hocam alakasız olabilir ama benim bisiklette akort kaçtığı zaman aynı algı bende de oluştu. Akort ayarı yapılmamışsa ruble sanki eğri gibi görünüyor olabilir.

@sarkihalindekal
yok zaten sıfır bisiklet satıcıda baktım tekeri kaldırıp döndürdüğünde teker dönerken dişli sabit duruyor o anda işte dişli sağa sola yalpalanıyo

Geri