Ruble (kaset) boşa dönüyor

efes-2005

Üye
Kayıt
27 Temmuz 2006
Mesaj
71
Tepki
5
Şehir
istanbul
ruble(kaset) boşa dönüyor ne yapa bilirim

değiştir diyorsanız şu anda takılı olan

SHIMANO - MEGARANCE (7li diş 1. vitesdeki biraz daha büyük) yine bundan alacağım çünkü üzerindeki tüm parçalar buna uyumlu ve bu parça da ekonomik olduğunu biliyorum fakat tam olarak piyasada ne kadar onu öğrenmek istiyorum acaba ne kadar olduğunu da söyliyebilirmisiniz?

ama ilk etapda değitirmek değil de ne yapabilirim onu söyley,n yapılamıcak bişey yoksa fiatı:D
beni takip eden varsa bilirler daha yeni disk fren ve amartüsörü değiştirdim bu gün de 2 - 3 basamak merdiven var orayı çıkayım dedim bi de baktım bizimki geri geri gelmeye başladı:D


şimdiden teşşekürler
 
Scudo

HaliliOzturk

Forum Bağımlısı
Kayıt
3 Temmuz 2005
Mesaj
7.157
Tepki
7
Ruble başka, kaset başka :). Senin bahsettiğin ruble, yani içindeki tırnaklı sistem (body) dişlinin kendisine dahil. Kaset ise geçme sistem, body arka göbeğe dahil. Doşa dönüyorsa içindeki tırnaklar ömrünü yitirmiştir. Kısa yoldan değiştir zaten çok pahalı bir parça değil.
 

efes-2005

Üye
Kayıt
27 Temmuz 2006
Mesaj
71
Tepki
5
Şehir
istanbul
@HaliliOzturk


abicim ben tam olarak ona arka dişli diyecektim de yesilbisiklet.com da shımano ya tıkladım orda "ruble(kaset)" yazıyodu bende deim heralde budur arka dişli dedikleri şey:D bende öle yazdım;)

abicim ben pedala basıyorum tekere işlemiyo arka dişli kendi kendine dönüyo
daha değiştireli 4-5 ay oldu ne yapmamm gerekir ki?

markası da shımano - megarance bir önceki mesajımda da vart zaten ben arka dişliye para yetiştiremiyorum ya ben bu dişliyi kullanmasını bilmiyorum ya da aldğm dişliler sağlam değil?

Vites atttırmalarda fln neye dikkat etmemiz gerek acaba?? bu bilgiyi de verirseniz sevinirim bende baya bi amatör mü oldum ne:D
 

HaliliOzturk

Forum Bağımlısı
Kayıt
3 Temmuz 2005
Mesaj
7.157
Tepki
7
Tamir işlerini nerede ve kime yaptırıyorsun bi fikrim yok ancak istersen başka mağazaları da bir dene ;). Onlar sana da detaylı ve geniş bilgi vereceklerdir.
 

efes-2005

Üye
Kayıt
27 Temmuz 2006
Mesaj
71
Tepki
5
Şehir
istanbul
@HaliliOzturk


tamir işlerini bahçelievler mahallesinde çengelköy-üsküdar 'da MOTO DERİN diye bir yere yaptırıyorum
Şu ana kadar hep oaraya götürdüm ve çok memnunum fakat bir de buradaki bilgilerden yaralanmak istedim ;) elinde olmayan parçalarıda isteyen olduğunda istediği anda temin edebiliyor en fazla 4 gün içerisinde getitiriyor ve bisiklşetinize takıyor çok ilgşleniyor sürekli gidersenzi tabi yeni müşterilerine nasıl davranır onu bilemem;)