Scudo Sports

Rotor yamukluğu

Tunahan_06

Daimi Üye
Tepki
272
Bisiklet
Salcano
Juicy 5 fren kullanıyorum,ön rotor balataların arasında sağa sola yalpa yapıyordu yamuk olduğunu düşündüm,Salcano'dan yenisini gönderdiler onu taktım fakat yine yalpalama devam etti.Acaba yeni gelen rotor da mı yamuk yoksa teker akord ayarından falan da böyle yapar mı?

Scudo
öncelikle geçmiş olsun bende daha doğrusu kayseri ekibi olarak çok karşılaştığımız bir sorun fakar yenisini taktıgın halde neden hala yalpalıyor anlamış deilim dizimden dolayı bir sorun olabilir şuan ne desem ezber olur görmeden yardımcı olmak çok zor fakat belkı diyeceğim şey yanlıstır veya senı yanıltabılır ama benım yamuldugu zaman yamuk yerı bulup surten tarafın tersıne dogru esneterek duzeltıyorum bı dene kaybedeceğin birşey yok tekrar g.o ii forumlar ßy MossO ;)

• Beğen
Tepkiler: Tunahan_06
öncelikle geçmiş olsun pek fazla deneyimim yok ama diskte bir yamukluk söz konusu ise tahminimce bunu göz ile fark edebilirsin iyice bir gözlemler sen en ufak yamukluğun bile farkına varabilirsin gibi geliyor...

• Beğen
resimde göstermen mümkünmü??

Jantın akordunun bozuk olması rotoru etkilemez.
1)Rotorda yamukluk olabilir.
2)Eğer vidalı rotor kullanıyorsan rotoru takarken vidaları, çapraz ve eşit kuvvette sıkmak lazım bu yüzden de sorun çıkartmış olabilir.

Umarım sorunu halledersin.

• Beğen
En kısa sürede fotoğraf ekleyeceğim..Benim anlamadığım konuda o zaten yeni rotorda neden yamukluk oluyor :) Vidaları eşit sıkıldığını zannediyorum ama bir daha bakalım tek çözüm o gibi görünüyor şimdilik..

• Beğen
Tepkiler: mziyaeddin
Geri