Scudo Sports

Roller veya trainer arıyorum...

Battalcan

Aktif Üye
Tepki
164
Masabaşı işe başladım, malum önümüzde kış...İkisi biraraya gelince bendeki Türk kası büyümeye başladı. Yapın bana bi güzellik...İlk tercihim roller'dan yanadır :)
durangokhan(at)hotmail.com msn adresim, 0 535 794 98 17 telefon numaram. Ankara içi elden teslim alabilirim, ama kargo da olur yani...Bu arada unutmadan ayın 15'inde alacağım, malum maaş günü :D

Scudo
Merhaba

Eskişehirde bizim üniversitenin ahşap atölye şefi Turgay abi bunlardan yapacaktı.Onunla konuş bir istersen.O da bir bisikletçidir. Lab binalarının hemen üstündeki atölyede.

İyi güzel diyorsun da...Ben Eskişehir de değilim ki:) Ankara'ya taşındım, işe başladım burada :)

Hayırlı olsun yeni işin.Eskişehire yolun düşerse muhabbet etmek için bile olsa gidebilirsin yanına.İyi biridir :)

Sağolasın. Daha iyisi senin olsun :)
Hadi BF... yok mu kimsede bi roller'cık???

185 kişi bakmış, hadi 10 bilemedin 20'si benim diyelim bu geri kalan 150'den fazla kişinin hiç mi birinde yok bu roller yahu :boese157:

Arayış güncel... Kocaayak'ı arasaydım bulurdum şimdiye kadar, hadi BF...

Ya ikisi de iyi güzel ama benim asıl aradığım roller, o olmazsa trainer diyorum. Ya trainer da sadece pedal çevirmek var, rollerdaki yolda gidiyormuşçasına pedallanmıyor :) Hem denge olayı da söz konusu rollerda... Sana söz iki tane roller bulursam birini sana ayarlayacağım:)

Ben de senin gibi öncelik roller diyorum ama malesef hiç roller satan yok. sıfırı da çok pahalı. heralde trainer alacam bu gidişle.

Teşekkü ederim ama dediğim gibi ilk tercihim roller...Bulamazsam artık trainer'a bakacağım...Arayışım güncel.

Geri