Scudo Sports

Rocrider 8.1 Sizce Nasıl?

Tepki
0
İsim
Erdal
Merhaba Arkadaşlar Rocrider 8.1 bisiklet sizce nasıl? Kullandınız mı? Kullandıysanız Ne Dersiniz? Önerir Misiniz?

Scudo
Bisikletten anlamam ama araştırmalarım sonucu herkes bu modeli önermişti. Hakikaten çok güzel bir bisiklet hatta ben tam alıyordum sadece S model kalmış maalesef üretimide bitmiş.

Bende Alıcam Fakt Umarım XL Kadro Vardır.

kalmamış ya lanet gelsin.Mağazayı Aradım Kalmadığını Söylediler.

Hiç şikayet eden görmedim zaten kadro Ömür boyu Parçalar 2 yıl garantili

Olympusu davet ediyorum o gerekli cevabı verecektir

• Beğen
Tepkiler: olympos
Makine çok güzel fakat ilk versiyonları donanım olarak daha f/p açısından daha iyiydi sanki. Şu an bile bulabiliyorsanız düşünmeden alın.

bisiklet hem uygun fiyat hem üzerinde donanım yüksek ben olsam kaçırmazdım şikayet eden görmedim şimdiye kadar :)

çok teşekkürler düşünceleriniz için izmir decathlonda buldum ve aldım.Şimdilik bir sıkıntı yok çok şükür. :);)

Iyi günler de kullan hayırlı oldun

Hayirli olsun

@berkayergvn
Ben kullanıyorum gayet memnunum bende tavsiye üzerine aldım bende size tavsiye edebilirim

Benimde listemdeydi fakat bedeni yoktu bende giant aldim

Merhaba Arkadaşlar,

Geçen hafta Merterden S beden rockrider 8.1 aldım. Bisiklet kurulu olmadığı için deneme şansım olmadı elimede henüz ulaşmadı. Boyum 165 cm S beden benim için uygunmu sizce..?

@berkayergvn RR 8.1 o fiyata alınabilecek en iyi mtb idi. Ancak artık Decatdlon stoklarında kaldığını sanmıyorum.

@kapasali

Benimde Boyum 165 ama S beden yerine M beden aldım gerçekten güzel bisiklet :)

Decatdlon sitesinde stoklarda yok görünüyo fakat mağazaya uğradığınızda yada telle aradığınızda olabilir.
Şahsen ist/merter şubesinde var fakat bedenini bilmiyorum :)

Geri