Scudo Sports

Rock Shox Psylo Race - U Turn Maşa Muhteşem Performans

Abdullah Çalı

Aktif Üye
Tepki
50
Bisiklet
Specialized
Merhaba arkadaşlar Rock Shox Psylo Race maşamı satıyorum.
Maşa muhteşem çalışmaktadır daha önce psylo maşa'lı bir bisiklet kullananlar bilirler maşanın nasıl çalıştığını.
Görenleri kendine hayran bırakan bir maşa diyebilirim.
U-turn özelliği sayesinde maşanın çalışma mesafesini ister 80 mm olarak ayarlayabiliyorsunuz ister 100 mm istersenizde 120 mm ye kadar çıkarabiliyorsunuz.
Yani downhill maşası gibi tam performans bir maşaya çevirebiliyorsunuz.
Maşayı satma sebebim maşanın ağır olmasıdır.
Güzel bir performans veriyor inişte müthiş zevkli ama bisiklet ile antreman yaptığım için daha hafif bir maşa almam gerekiyor maşayı bu yüzden satıyorum.
Maşa 350 tldir.
Tam ağırlığını bilmiyorum ama 2 kg vardır.
Daha hafif bir maşa ile takas olur üste parada verebilirim.
Daha ayrıntılı bilgi için mesaj atabilirsiniz 24 saat içinde cevaplarım.
Maşanın Resimleri
http://www.abdullahcali.com/dosyalar/bike6.jpg
http://www.abdullahcali.com/dosyalar/bike4.jpg

Maşaya ait bir video (Ben çekmedim)

Scudo
Merhaba,

20 aralıkta ki ilanınızda aşağıda ki notu düşmüşsünüz ancak şu an ki ilanınızda bu konu ile ilgili bir bilgi yok, bu sorun giderildi mi acaba ?

""Maşa inikken kitleme düzgün çalışıyor ama, maşa arazi modundayken kitleme çalışmıyor.""

Saygılar
Özgür

aynı şekilde maşa inikken kitleme çalışıyor ama arazi modunda çalışmıyor bu bir sorun değilmiş orjinali öyleymiş zaten.

Orjinali öyle değil.... maşa her iki konumdada lock out çalışıyor normalde . ben kullandım psylo çok sağlam ve rigid bir maşadır . Ancak lock out orjinali her iki travel de çalışır lock out tarafındaki yağ haznesinde boş alan var ve kilit vidası içe doğru uzundur . travel 125 mm de iken de boşluk mesafesi kadar kilit vidası da aynı uzunluk da olduğu için kapandığında kilitlenir .
Ayrıca 85 mm indiğinde fazla yağ üst taraf daki boş hazneye dolduğu için aynı şekilde lock out kapalı iken kilitlenir.
Uzun konumda kiitleme yapmıyor ise yağında eksiklik vardır.

Kısaca maşada bir problem yoktur. sadece yağ eklenmelidir. Çok defa söküp bakım yaptığım için çok tecrübem oldu.

Saygılarımla

merhaba şaft uznluğu ne kadar elimde recon var bana şaft uzunluğu kısa geliyor 18 cm. düşüünürmüsünüz tşkr

Geri