Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

roadrunner

Scudo
Hayııııııııııııırrr :( olamaz... olmamalı...
Road Runner benim henüz boyasını bekleyen MTB'den bozma Speed Bike'ımın adıydı :(. MTB'min de adı Coyote tabi ki :D.

Şaka bir yana, güle güle kullan transprtr :)...

Hayırlı olsun dostum nice mutlu km lere. Allah tekerleklerine zeval getirmesin. Hiç bir zaman baş aşağı döndürmesin.

yapma yaw :D neyse. benimki harbici roadrunner ama kac zamandir arkasinda su bile var :

http://img57.imageshack.us/img57/5668/643qn.jpg

3 senedir gule gule kullaniom zaten yaw yeni bisi deil de, neyse madem coyote senin taz benim ozaman reserve edelim de sonradan sıkıntı cikmasin :D

tesekkur ettim 2nize de

Haahaha :D Dostum istersen sana RoadRunner yazısı gönderebilirim :) Ben lazer kesimde kendim için yazdırmıştım ancak biraz büyük geldiler. Boyutları ayarlayamamışım 7*51 cm ölçülerde. Kırmızı ve fontların içi boş :) Sudan vs vs etkilenmeyen süper bişey. Fiyatı tabi ki yok, satılık değil çünkü meraklısına kargo ücreti karşılığında :D

vayy :D iyiymish, saolasin da simdi okadar uurasmissin fln, sen kullanirsin bence bisekil. tesekkur yine de

:) Sen bilirsin dostum. Ben kendime yenilerini yazdıracağım zaten de, belki bunlardan da biri faydalanır diye düşünmüştürm...

Karlar içinde bisiklet resmi değişik ilginç ve hoş olmuş.Kazasız sürüşler...

Geri