Scudo Sports

Rio 2016

tırıvırı.

Forum Bağımlısı
Tepki
596
Arkadaşlar 9 dakika sonra sanırım yol yarısı baslicak,ikide türk sporcumuz var konu açayım dedim

Scudo
İzleyemedikten sonra ne anlamı var,100 tane TRT kanalı var ama yarış yok.

Zaten pek beklentiye girmemek gerek. Ahmet ve Onur daha alt seviye de rakiplerine göre. Peloton'da bitirseler yeterli.

• Beğen
Tepkiler: tırıvırı.
@mutlu07

Benim internetim mobil ve 2GB ama televizyonum var,benim durumumda olanlar napsın peki ?

• Beğen
Tepkiler: tırıvırı.
125 ve 126 biizm sporcuların sırt numaraları :)

@Tolga Çelebi hocam link bulursam burda paylaşıyorum zaten,ama yukarda paylaştım gerçi ama daha yayın gelmedi 15:30 diyor bekliorum bende

TRT Spor TV kanalında olimpiyat oyunları açılış töreni tekrarı var.
Sitesinde (link)uru veriyor. (link)

Nasıl bir saçmalık bu? Spiker de yok zaten.

bzim türk sporcu düştü onur balkan gidonu düzeltmeye çalışıyordu şimdi

2 gb koskaca etaba yetmeyecek en iyisi son 50 km'de internet kafeye gitmek. Rezillik gerçekten ya.20 gündür ne zaman açsam darbe programları var ama bir bisiklet yayinı zor geliyor.

@Tolga Çelebi Açılış töreninin tekrarı var şaka gibi.
Facebook sayfasında internet sayfasının linkini paylaşmışlar. Erkekler turu diye. Spiker yok şaka gibi.

• Beğen
Tepkiler: Tolga Çelebi
arkadaşlar youtube Rio 2016 olimpiyatları yazın ve yayını canlı olarak izleyin. Onur balkan düştü ama toparlar diye düşünüyorum yarışın başındayız daha..

Rio 2016'de yer alan spor müsabakalarının çoğuna Türkçe spikerli veya anlatımsız olarak (link) sayfasından canlı yayınla ulaşabilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: Okan Örs
Geri