Scudo Sports

Replica pinarello 60.1

@dogan_69
Sağol Doğan, Allah razı olsun.

biz zaten seni kesin geleceksin gözüyle bakıyoruz, kır atınla şenlendirirsin turu kardeşim : )

@Çetin Güzel

mustafa ilişe kardeşimiz güzel açıklamış : ) aynen dediği gibi.

Scudo
emre çıktı gene piyasaya. hayırlı olsun bu arada güle güle kullanın.

Arkadaş doğru söylemiş aslında. çakma kadro. : ) bundan küçülecek değilim, sıkıntımız yok çok şükür. güzel temennileriniz için teşekkür ederim arkadaşlar.

arkadaşlar, ilk mesajı düzenleme yetkim olmadığı için mesaj atmak zorunda kalıyorum, kusura bakmayın.

iki resim daha;

https://i.hizliresim.com/K4lARG.jpg

https://i.hizliresim.com/wv4Gm4.jpg

Hayırlı olsun çooook güzel gözüküyor. Kazasız sürüşler :)

Yakın plan fotoğraflar gelmiş, gayet güzel görünüyor. Bu arada beyaz matara tutacağı ters takılmış bilginiz olsun. :D

evet hocam, onun farkına önceden varmıştım ama değiştirmek zor geldi. elimi atmadım hiç. teşekkür ederim, sağolun : )

Ali dün Kadir'i misafir ettim ve sohbetledik, konu açtığını O'ndan öğrendim. Yeni kadron ve bisikletin hayırlı olsun gerçekten çok güzel görünüyor. Bu yaz seninle beraber çok tur yapacağız, seziyorum :)

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@Yağız Yılmaz

Çok teşekkür ederim, sağolasın Yağız.

Kadir'le beraber seni çok anıyoruz zaten. inşallah gelir, beraber takılırız diye. Allah izin verirse yazın uzun ve zor turlarda beraberiz o zaman : )

acaba toplam kaç tlye mal oldu size bisiklet. şöyle bi kadro hayalimde varda :)

Hayırlı olsun süper duruyor :) Düz gidonlu yol bisikleti yapamaz mıyız aynı şekil? Mantıksız mı olur?

Bisikletiniz güzel olmuş. Kazasız belasız binmek nasip olur inşallah.

@Melih Çolak
kadro çakma olmasına rağmen, çok da ucuz değil. 500 dolar. gümrük vergisi var birde tabii.
@Abdullah Cimis

Abdullah, nasılsın kardeşim? profil fotondaki yerde beraberdik, belki hatırlarsın : )

valla, yol bisikletine düz gidon çok hoş olmaz sanki. amaç zaten rüzgardan olduğunca etkilenmemek, hız yapmak. tabii tercih meselesi, nasıl rahat ediyorsan o şekilde kullanabilirsin.

bu arada, kadro bana inanılmaz bir konfor sunuyor. eski kadromda yolda giderken titreşimleri ayağımda hissederken, bunda hissetmiyorum neredeyse. müthiş keyif veriyor, ama bu rahatlığa alışamadım nedense : )

@ömer karan

çok teşekkür ederim, sağolun.

İyi günlerde bolca pedallar dilerim. Çinliler bu taklit işini gerçekten oldukça ciddiye alıyorlar, replika olduğunu uzaktan söylemek zor olacaktır.

• Beğen
Tepkiler: Ulaş Çavuşoğlu
@Harun Sayı
konuyla alakası olmayabilirde bir kaç yerde gormustum acaba profil resminizdeki bisiklette neden arka jant oyle de on jant degil sadece sordum yanlış anlamyın) o jant şeklinin ismini bilmiyorum da neden komple yekpare yani bir artısı varmı yanlış anlam çıkmasın sadece merak

Bisikletin aerodinamik özelliğini (havayı yarma yeteneğini) büyük ölçüde artmasını sağlayan disk biçiminde bir jant. Zamana karşı yarışlarında mili saniyelerin önemli olduğu düşündüğünüzde bu parçaların etkisi yadsınamaz.

Geri