Scudo Sports

Renkli vidalar

-Paşa-

askssy
Tepki
575
Bisiklet
Specialized
bisikletimin vidalarının tamamını değiştirmek istiyorum, renkli veya çok kaliteli vidaları nerden bulabilirim int den alabieceğim? bir de eski vidalarımı boyasam birşey olurmu?tşkler iyi tatiller 19 mayıs kutlu olsun ;):in: :in:

Scudo
bende düşünmüştüm boyamayı ama okadar güzel olucağını zannetmiyorum (link) buraya bakabilirsin

bu linktekiler jant teli başı ben diger civata vida neyse onlardan bahsediyorum onlar da erdoganlarda inanılmaz pahalı benim şöyle set halinde max 10 15 lira vereceğim bişeye ihtiyacım var:)

bugün bende renkli vida almaya karar verdim ama fiyat konusunda biraz abrtı var diye düşünüyorum vida başına 1 lira fiyat biçiyolar iki tekerleğinde değiştirsem vidalarının 72 lira sadece vidanın fiyatı ve servis ücreti olarak ta 10 lira alıyolarmış etti 82, jant tellerinide tane hesabıyla satıyorlar 25 krş tanesi 18 lirada öle 100 lira etti değer mi acaba :D

Ben hiç kimseye ne tarzda bisiklet kullanırlarsa kullansınlar aluminyum bağlantı elemanları tavsiye etmiyorum.Özellikle yarışanlara.Bütün hazırlığınız bir anda berbat olabilir.Son iki sürüşte patır patır patlayan aluminyum dt swiss tel başlarını bu gün eski prinç olanlarla değiştirtdim.Geçenlerdede hope sele kelepçemin aluminyum vidası patladı.Amoeba çelik vidalı kelepçe aldım on kat sağlam.Sadece göze hoş gelen gereksiz masraf ve zaman kaybı bunlar aslında.Aluminyuım yerine sağlamlık ve hafilik için yurt dışından titanyum vida alabilirsiniz ama fiyatları yüksek m5 lerin tanesi ortalama 3-4 euro gibi.

aluminyum vidalar çok fazla yük / kuvvet uygulanmayan yerlerde kullanılabilir. ben suluk kafesinin vidalarını ve pompanın vidalarını kırmızı alumınyum vidalarla değiştirdim. diğerleri paslanmıştı. gidon ve aynakoldaki vidalarıda kırmızı ojeyle boyadım. aynı renk oldu. çokta güzel oldu. akşama fotoğraf koyabilirim.

• Beğen
Tepkiler: hüseyin karakurt
@zeki günaydın

Oje suyla temas ettiğinde herhangi bir problem yapar mı? Resim ekleyebilirsen memnun olurum.

abi çok sürtünmenin olmadığı yerlerde asetat kalemiylede boyayabilirsin eğer düzgün boyarsan çok hoş olabiliyor

@bozokaydin

oje suda bozulmaz aksine daha çok sertleşir benim bisikletimin rengi siyah olduğu için çizilen biyeri olunca siyah oje sürüyorum hiç bir şekilde beli olmuyo ve bozulmada görmedim, ve hiç bir dış etken kolay kolay bozmaz çıkarmak istiyosanda asetonla sil

@bozokaydin

valla çok sert bi sürtünme olmadıkça yağmur çamur banamısın demiyor. kesinlikle tavsiye ederim.

@erim yıldırır
kadroya yazı yazmak için mükemmel bir çözüm.

Arkadaşlar boyamaları yaptım, güzel oldu, konu hakkında bilgi veren herkese teşekkürler.

birde fotoğraf görebilsek, belki bize de ışık tutar.

arkdaşlar konuyu takip edemedim ..asetatlı ve ojeli çözümleri görebilirmiyiz lütfen? fotoğraf ekleyebilirmsiiniz?

@zeki günaydın

oje forever bisikletimde ojeyle boyayanmamaış vida başı yok gibi birşey ayna kol vidları arka artırıcı makara vidaları daha birçok yer :) su hiçbir zarar vermiyor her temizlikten sonra kontrol ediyorum eskiyen varsa bir kat geçiyorum tmm dır süper bir görüntü veriyor :)

• Beğen
Tepkiler: Zeki Günaydın
@Samed Yıldırım

benimde bisikletim bisan olsa deymez derdim
ben bu bisiklete toplamda 6000 tl para harcadım ve gözüm gibi bakıyorum
Şu forumdaki bisiklet sever arkadaşlara sor hepsi bisikletlerine gözü gibi bakar
Mal kıymeti bilmek diye birşey vardır sana verilen bir şeyin hakkını vermek lazım :in:

• Beğen
Tepkiler: Zeki Günaydın
Geri