Scudo Sports

Renga Renga Renk....

sanırım fenerlisin.. yoksa renk uyumu falan yok bence çok alakasız olmuş, beğenenler de fenerli olsa gerek :) bisiklet çok güzel, ekipmanlar kaliteli, yalnızca renk tamamen uyumsuz-alakasız olmuş :) sadece fenerlilere hitap ediyor :) güle güle kullan

• Beğen
Tepkiler: Taner Rona
Scudo
@S.Emre DURMAZ

Bir fenerli olark beğenmediğimi belirteyim:) lacivert olmalıydı:):) Şaka bi yana maşa da sarı olursa daha güzel olur diye düşünüyorum. Siyah-sarı uyumu..

• Beğen
@abdullah gökduru

evet mavi maşa uyumu bozmus ama işte yukardaki nedenden dolayı maviyi seçtim:D

• Beğen
Tepkiler: abdullah gökduru
çok yakışıklı bir alet olmuş.hayırlı sürüşler.birşey sormak istiyorum.maşa borusunu neredeyse kadro çıkışından kesmişsiniz.sürerken bel ağrısı yapmıyor mu?

• Beğen
renk uyumu maşa boyama yerine renkli bir kaç parçayla çok daha uygun olacaktır. öncelikle mavi alligator kablolar. mavi afc sele borusu. beyaz elcek. bunu dışında renkli vidalar da mavi olursa ve hatta quick release çok uyumlu olur. ya da toptan maşa değişimi. Fox çok yakışırdı.
hayırlı olsun.

• Beğen
bisikletinize iyi baktığınız belli bence renk uyumu konusu kişinin kendisinde bitiyor 2 teker bence her haliyle güzel iyi günlerde kullanın...

• Beğen
Güzel bisiklet.:in:
bence renklerde çok güzel olmuş. Hayırlı olsun.

• Beğen
@ertan sevim

evet uzun sürüşlerde yapıyor fakat arazide kontrolu arttırıyor...açılı gidonla halledilebilir bir sorun...

Eskişehirde bulunan az sayıda olan eşsiz scale lerden biri :D daha iyi bir hale geleceğine inanıyorum zamanla güzel geliştirmeler yapılabilir

• Beğen
Hayırlı olsun.Bisikletin kadrosu,parçaları,rengi herşeyi güzel.Güle güle kullanın.

• Beğen
Tüm bisikletler aynı renkte olsa farklılığın ne anlamı kalırdı.Bence renkler süper olmuş.50 bisikletin arasına koysan ben burdayım der.Güle güle kazasız kullanın...

• Beğen
@Aydın Yıldırım

demek amacıma ulaşmışım ....

yakında daha detyalı fotolar ve son haliyle koyucam bisikleti

bence cok hos gozukuyor bazilari masanin uyumsuz oldugunu soylemis ama renkler bence cok uyumlu olmus (fenerli olmamdan kaynaklaniyor galiba) ayrica silik lastikler bisiklete ayri bi hava katiyor bunu fark ettim en kisa zamanda bende edinecgim gule gule kullanin gercekten guzel makina toplamissiniz

• Beğen
Geri