Scudo Sports

Reklamlar!!!

Akrep_Kral

Üye
Tepki
33
Reklamlar!!!

İzlerken gülmekten yerle yattığınız ürün ve diğer reklamları buradan paylaşalım.

ilk olarak ben yazayım. çizinin yeni bir reklamı var damın teki arabayla bir lokantanın önünde duruyor ve lonataya girip tavuk kanadı istiyor çgarsonada çabuk olsun diyor. garsonda bahçede tavuk yakalamaya çalışıyor bunu gören müşteri durumu görünce ne yapsın çantasındaki çiziye saldırıyor. bunu izlerken gülme krizi geliyor bana

Scudo
Lokantada oyturan adamın tam dışarıda tavuğu kovalayan adamı farkettiği anda izleyicinin dikkati oturan adama yoğunlaştığı için genelde bir şey gözden kaçıyor: Tam o sırada tavuk adamı kovalıyor. Ben buna bayağı gülmüştüm görünce.

Bir de Cem Yılmaz'lı Opet reklamları serisinde bir reklam benim favorimdi. Opetlerin Gitt oyuncağı vermeye başladığı zaman çıkan, Cem Yılmaz'ın telefonda "abi beni biraz fazla geri plana atmaz mı bu yani?" diye ezik ezik saçmaladığı reklamdı. O reklamda oyuncak o abuk vurgusuyla her "meraba!" dediğinde ben yere yatıyordum.

bide bugün gördüm probiyotik ürünlerden benacol mu ne öle bişi çıkmış
millet birbirni arayıp benacol dio gıcık oldum reklama :D:D

McDonald's'ın bir reklam kampanyası vardı bir ara. Sonradan sanırım televizyonlara da taşındı ama ben restoran tepsilerideki halini daha çok seviyorum: Tavukçuzade niyazi efendi. gerçekten absürd bir konu, ince ve zekice işlenmiş, mizahi bir şekilde tepsiye(bu tepsinin mecazi olmaması da enteresan) konmuştu. Zamanında bayağı gülmüştüm. Başarılı bir saçmalamaydı.

• Beğen
Tepkiler: Anıl(shopar)
Geri