Scudo Sports

Ramazan Geldi Hoşgeldi :)

Mehmet Emin

Aktif Üye
Tepki
149
Merhaba sevgili forum üyeleri, mubarek ramazan ayınızı kutlarım. Ülkemize ve tüm insanlığa hayırlı olsun. Geçenlerde düşündüm de, İslam ne güzel bir din. Ne zaman gaflete dalacak olsak hemen bir fırsat buluyoruz karşımızda, yenilenip kirlerden kurtulmak için. Ramazan, kurban bayramları, kandiller, güzel geceler, vs. Müthiş bir heyecan şimdiden sardı beni. Sahurlar, iftarlar, minarelerde birbirinden güzel mesajlar, akraba ziyaretleri, nimetlerin değerini açlıkla daha iyi anlamak zamanıdır. Bisikletimiz yine gündemimizde elbet, iftar sonrasında kılıp akşam namazını, şöööyle bir şükrettikten sonra teravih ve ardından ver elini pedal. Hayırlı ramazanlar :)

Scudo
Hayırlı ramazanlar.Artık nasipse iftardan sonra akşam/gece turları bekler beni

Benim için hiçbir ay ramazan ayı kadar zevkli geçmiyor, o sahurlar, iftarlar, top sesini bekleme, teravih namazı... Hepsi birer neşe kaynağı.

Gerçektende 11 ayın sultanı :)

• Beğen
Tepkiler: M.A.Y.
Bu ramazanı akşam 10 sabah 7.30 ile geçireceğim için sevinçliyim..:) Biliyorum ki gündüz çalışsak her ne kadar sabırlıda olsak resmen çökme durmuna geçerdim..:) Şükürler olsun rahat bir ramazan beni bekliyor..:)

• Beğen
herkeze şimdiden hayırlı bol sevaplı ramazanlar dilerim.herşeyin tadı başka ramazanda daha bir başka artık sadece insanlar ramazanda bir bütün oluyorlar...

• Beğen
Ne mutlu Ramazan-ı Şerif'e ulaşıpta değerini bilene.
Tüm İslam alemine bu mübarek ayı hakkıyla yaşayıp en güzel şekilde ibadetleri eda etmek nasip olur inşallah.

Hayırlı Ramazanlar

Hayırlı Ramazanlar :)

Bütün Bisiklet Forum Ailesi'ne Hayırlı Ramazanlar

Hayırlı Ramazanlar.

Hayırlı Ramazanlar inşallah cümlemize, güzel ve bol bereketli bir ay geçirmemiz dileğiyle...

Geri