teşekkürler,
raleigh geçekten de öyle, bizdeki eski Bisan'lara benzer bisikletleri var. Hatta bazıları "raleigh gibi" der "taş gibi" anlamında...ama eski modelleri için geçerli tabi
Farklı bir görüntüsü var. Tam günümüz modasına uygun. Beyaz arabalar, beyaz motosikletler ve beyaz bisikletler...
Çamurluklar hoşuma gitti. İşlevsel. Özellikle arka çamurluk. Bu çamurluklardan piyasada bulunabiliyor mu acaba?
eee, evet, şeyy... modayı pek bilmem ama... madem ki öyle, iyi olmuş aslında arka çamurluğu biraz modifiye ettim - önünü aşağıya kadar indirdim. normalde selenin aşağısına kadroya takılıyordu. ama alt kısmında boşluk kaldığı için anyakolun oraya çamur ve su sıçrıyordu çok. ben de kestim, biçtim aşağıya çektim, vidaladım.
buyüzden arkası biraz kısa kaldı. çok ıslak yollarda Schweppes şişesini kesip, çamurluk uzantısı olarak takıyorum
aynısı piyasada bulunuyor, ben iki-üç ay önce 15 TL'ye almıştım. son kalan takımı aldım...kaliteli bir malzemeden yapılmış, üstelik 15 TL neredeyse bedava
yenileri gelirse mesaj atarım, fiyat yine uygun olursa burdan yollarım. haberleşiriz...