Scudo Sports

Raleigh - Stream

Scudo
@Tolga Oz

tamam dostum, boyayalım :)
olmazsa, yeni çamutluk alırız, ne var yani :):):)

@diavolo

bisikletin resimdeki ise bayıldım, beyazı boşver, seninki gibi olsun yeter :)

@BARIŞ AKAN

bir tane siyah bisikletim var: kara kız
bu da beyazı: ak kız :)
gelinlikli ak kız :p

@djmakoshark

teşekkürler,
epey garip bi görünüşü var, yolda durdurup, boyasının orijinal olup olmadığına bakanlar var :):):)

@mustafa güney

teşekkürler,
raleigh geçekten de öyle, bizdeki eski Bisan'lara benzer bisikletleri var. Hatta bazıları "raleigh gibi" der "taş gibi" anlamında...ama eski modelleri için geçerli tabi :)

Bir nazarlığı hakediyor Maaşallah diyorum

• Beğen
Tepkiler: bülent kara
Farklı bir görüntüsü var. Tam günümüz modasına uygun. Beyaz arabalar, beyaz motosikletler ve beyaz bisikletler...
Çamurluklar hoşuma gitti. İşlevsel. Özellikle arka çamurluk. Bu çamurluklardan piyasada bulunabiliyor mu acaba?

• Beğen
Raleigh eski ve iyi bir marka bildiğim kadarı ile. Bisikletiniz çok güzel, beyaz renk bisiklete çok yakışan bir renk bence. Hayırlı uğurlu olsun..

• Beğen
@İslam Gölge

edirne'ye yakınsınız, beraber çıkacağımız bir turda nazarlığımı elden teslim alırım :):)
teşekkürler

@m.ali mülayim

eee, evet, şeyy... modayı pek bilmem ama... madem ki öyle, iyi olmuş :)aslında arka çamurluğu biraz modifiye ettim - önünü aşağıya kadar indirdim. normalde selenin aşağısına kadroya takılıyordu. ama alt kısmında boşluk kaldığı için anyakolun oraya çamur ve su sıçrıyordu çok. ben de kestim, biçtim aşağıya çektim, vidaladım.
buyüzden arkası biraz kısa kaldı. çok ıslak yollarda Schweppes şişesini kesip, çamurluk uzantısı olarak takıyorum :p
aynısı piyasada bulunuyor, ben iki-üç ay önce 15 TL'ye almıştım. son kalan takımı aldım...kaliteli bir malzemeden yapılmış, üstelik 15 TL neredeyse bedava :)
yenileri gelirse mesaj atarım, fiyat yine uygun olursa burdan yollarım. haberleşiriz...

@Recep TOPAL

kesinlikle, gece çok işe yarıyor (olmalı), hatta kadronun bir kaç yerinde beyaz reflektörlü bant da var :)

Geri