Scudo Sports

Presidential Cycling Tour of Turkey 2014 takımlardan toplayacağımız ganimetler

Scudo
@mehmetsunu

Çıkarması biraz zor olurya hadi kolay gelsin onlara :)

• Beğen
Tepkiler: ufuk şimşek
@tuna k
İnsan vücudu tarafından üretilen doğal bir hormon.(Asıl adı EritroPOetin) Yarışlarda doping olarak kullanılıyor. Nerede o eski yarışlar, dopingler. Dedeler üzgün...

Bu arada millet çıldırmış. Çıkarcılığın dibine vurmuş, seyirci mantığına yeni bir boyut getirmiş...

Peleton'un oluşturduğu rüzgarı , yüzünüzde hissetmek keyiflidir.

Verirlerse , takım otobüsü almayı düşünüyorum , Vermemekte direnirlerse eurosport canlı yayın helikopteride olur aslında.
( İsteyenin bir yüzü kara . Denemekten zarar gelmez )

evet arkadaşlar, yarış dün bitti ancak ne bir suluk aldım ne de gözlük, çünkü yarışı izlemeye gitmedim, ancak her bölümünü tv den izledim, gerçekten çok zevkliydi. şuanda içimi bi hüzün kapladı yarış bittiği için. cevap yazan çoğu arkadaş açtığım konuyu alaya alıp esprili cevaplar yazmışlar. sanki mataraları toplayıp satan insanlar gibi görüldüğümü hissettim. ancak ben gerçek bir bisikletseverim. bu sporu da çok seviyorum. ama seneye 2suluk alabilirim inşaallah. daha canlı olarak yarışı izleme şansım olmadı ama önümüzdeki sene bu fırsatı oluşturmaya çalışacağım ve bol bol foto çekmeyi düşünüyorum.

takımlardan bişeyler alan arkadaşlar da fotolarını paylaşırsa sevinirim

Kaza yaptıklarında bisikleti alıp kaçacaksın, nasılsa takım arabalarında yedekleri var :D

@Erdal YILMAZ

Matara bile zor verdiler her yarış içinde sordumuzda after race yanıtını aldık yarış bitti allah bulabilirsen artık 1000 kişi arasında bazıları yağmurlukla ısıtıcı aldılar o ayrı :) nasıl alıyorlarsa artık

Geri