Scudo Sports

Premier bisiklet toplama

Enes Dökmen

Forum Bağımlısı
Tepki
664
İsim
enes dökmen
Bisiklet
Mosso
birkaç senedir yazlıkta duran bisikletimi toplamam için ne kadar bütçe ayırmam gerekir?20140602_192747.jpg 20140602_192754.jpg

Scudo
100 tl yeterli :)
Ben eşimin bisikletini ayağa kaldırdım.....
Jantlar , lastikler, fren vites kolu, aktarıcılar, zincir, fren ayakları ve rubleyi(7 li sistem ) toplu halde 100 tl ye aldım gerisi el emeği...Hepsi forumdan 2. el :)
Bide eşimin isteği üzerine bisikleti karbon ile kapladık ... Tam haftasonluk sahil gezisi bisikleti oldu :)

karbonu nereden bulabilirm veya nereye yaptırabilirim?

Bence hiç uğraşma parana yazık üstüne biraz daha koy market bisikleti al daha iyi. Uğraşmaya değecek bir bisiklet değil bence

bende zaten bisiklet var salcano hector bunu toplayıp satıcam

@hector26md 100 lira masraf yaparsan 150ye satarsın verdiğin emeğe değmez :) Git bir bak istersen piyasaya böyle bisiklet dolu

bende zaten vites takımı var salcanodan çıkma onları takıcam .sadece jantlar felan değişicek

toplamakla uğraşacağına ver 50tl birine veya ihtiyacın yoksa gariban birine ver, sevabını al. verdiğin emek, zamana değmez.

• Beğen
Tepkiler: E.E
bu bisikletin gidişinde felan bişey yok hafif.sadece jantlarında hahif pas var.

zaten bedavaya aldım .:)

@hector26md Gidecek tabi bir zahmet gitsin :) 50 liraya bir bisiklet alsan oda gider.

Ama değmez tekrar baştan onarmaya jant almaya falan

@hector26md tamam işte , eğer bu bisikletinin bir parçasından memnun değilsen ,diğer bisiklete yapacağın masrafa vereceğin parayı buna ver daha iyi , git diğerinide 50ye birisine sat , kaskın yoksa kask al v.s

• Beğen
Tepkiler: Enes Dökmen
ben 5 tane bisiklet sattım bunu aldım .eski bisikletim salcano ng 650 hd vardı çalındı. şimdi bende hectorun vitesleri ni dişlilerinin hepsini değiştirip shimano yaptım.bundan çıkanları premier e takıcam

evet doğru

@hector26md Bak çok mantıklı olur bunu yaparsan , ama sakın diğerine ekstra bir şey alma :) Kolay gelsin

• Beğen
Tepkiler: Enes Dökmen
150 tl verdiler bisiklete
premier e yazlıkta diye vermedim

evet dediğin gibi yapacağım yardımın için teşekkürler.

• Beğen
o ilk günkü foto

maşa ters değil direksiyon ters ben onu aldığımda düzelttim kutuda direk yamuk çıktığı için öyle.

yeni hali maşa düzgün:);)20150522_201627.jpg

yeni vitesler direk.jpg

vites.jpg

• Beğen
Bırakın böyle kalsın bence bakkala çakkalangitmeye ne bilim köyde gezmeye yeterli bence .Parçaları söküp komple temizleyip yağlanıp kullanılabilir.

bunlarla uğraşılmaya değmez bence

Geri