Cem Tunç
@bike33travel
- Tepki
- 369
- İsim
- Cem Tunç
- Başlangıç
- 2010—11
- Bisiklet
- Scott
- Bisiklet türü
- Triathlon
Merhaba, elektrik teknisyeni olduğum için aşağı yukarı anlıyorum bu işlerden tabi, bu konuda bilginiz yoksa bilgisi olan birinden yardım almanızda fayda var. Sürekli kumanda pili almak maliyetli vs. Birçok insan power bank kullanıyor, ben biraz farklı bir şekilde yaptım, içini açıp şarj devresi ile pil kısmının arasına dışı ve erkek USB lehimledim, pil tarafı erkek USB , şarj tarafına dişi USB taktım. (bu şekilde şarj devresi bozuk olan diğer power bankı şarj ediyorum ayrıca) Vazgeçtim bir bisiklet lambasının pil kısmına dişi USB lehimledim, power bankın erkek kısmını lambanın dişi USB'sine takıp çalıştırıyorum, yaklaşık 4saat çalıştığı halde hala dörtte biri kalmıştı power bankın. Aydınlatması da gayet iyi.
Ben power bankın şeklini bozdum ve çok pahalı bir ürün değildi,8000'lik bendeki, power bankın şeklini bozmak istemez tabi herkes, belki garantili üründür, illa ki içini açmanız gerekmez, telefonları şarj ettiğiniz ucun dişi kısmını lambaya lehimlerseniz telefon şarj eder gibi lambayı çalıştırabilirsiniz,tabi lambanın düğmesi devre dışı kalabilir.
Neredeyse atıl durumda olan malzemelerden kullanışlı bir ürün işte, uğraşmak isterseniz..

Ben power bankın şeklini bozdum ve çok pahalı bir ürün değildi,8000'lik bendeki, power bankın şeklini bozmak istemez tabi herkes, belki garantili üründür, illa ki içini açmanız gerekmez, telefonları şarj ettiğiniz ucun dişi kısmını lambaya lehimlerseniz telefon şarj eder gibi lambayı çalıştırabilirsiniz,tabi lambanın düğmesi devre dışı kalabilir.
Neredeyse atıl durumda olan malzemelerden kullanışlı bir ürün işte, uğraşmak isterseniz..