Scudo Sports

Portekiz'den selamlar

Scudo
@burnout_54

ati fotoğraf makinasıda almışsın galiba, fotoğraf çok kaliteli görünüyor :D

hayırlı olsun fuse, speci olduktan sonra model önemli değil bencede :D

güle güle kullanın gerçekten çok güzel renkler bitirmiş olayı zaten:):)

aman allahım :D keşke benim fuse da 2007 değilde 2008 model olsaymış o renkler ne öyle güle güle kullan ama çizmeden :D

teşekkürler sağolun:).Bugün sürmek için parka gittim fakat parka ve bmx e alışmak oldukça zordu.Bi iki çocukla tanıştım,gerçekten süper sürüyolardı,bi sonrakine fotoğraf makinamı da götürücem,size göstermek isytiyorum:D

bu arada fotoğraf makinam sonyw90,yaklaşık 2 senedir kullanıyorum,oldukça iyi:)

Bol Resim Bol Resim ..

Bir Süre Lizbonda Kaldım Hemen Her BÜyük Parkın ( Bildiğiniz Çocuk Parkı) Nın İlerleyen Kımsında Var dır Bunlardan Elbet Bulursunuz ..

Hugo bu bizim bildiğimiz 5 tuşuna basınca TableTop, 3 e basınca CanCan yapan cinsten heralde:D:D

• Beğen
Tepkiler: sonEr´´
@Doruk Atay

dusuncede cama vurup oyun bitti diyo doruk :D:D:D
kucukken hep aramayi istemisimdir hugo cu tolga abiyi :D:D

atilla gercekten rengiyle goruntusuyle harika bi bisiklet. hugo nun ve tolga abinin resimlerini degil seninkileri istiyoz :D
dorugum atillam aldim yeni bisikletimi 2009 model speci p3 :D sonunda kavustum. abi oyle bi renk yok ya yesil jantlar siyah teller altin rengi tel baslari yesil elma rengi kadro bembeyaz masa(yesil stickerli argyle 302) bembeyaz bir aynakol kahve rengi sokma milli gobekler bembeyaz sele bembeyaz bir gidon ve yesil elcikler. sadece jant telleri standart siyah gerisi hep farkli renk :D hic siyah renk yok. ama yoldan gecen bazi kisiler anlamasalar bile aa cok guzelmis hayran kaldim felan dediler :D daha 1 kere bunny hop cektim 10cm lik kaldirimdan atladim genel olarak test etmedim. masasi 80mm lastikleri ve aynakolda farkli alismadim daha lastik cok fark ettiriyo. p2 de holy ile bu lastikleri 1 gunlugune degistirmistim ne inanilmaz bi fark vardi. ama 80 mm lik masa olunca bisikletin kontrolu artiyo yada lastiklerden oyle hissettim cunku benim p2 ile arasinda baya bi fark vardi.

bu arada erkalin tanidigi gokhan isminde 24 yasinda bi turkle tanistim. demo su var. onla gittik aldim. baya iyi birisi. north shore ye gidicez surmeye soz verdi 5 e basip table yapicam 2 ye basip x-up yapicam :D:D:D:D

bmx e ve parka alışayım kendi fotolarımı da koyucam:D

bisikletini anlatış tarzını çok sevdim:D,hayırlı olsun,sen de iyi geliştirmeye bak kendini,şanslısın,kanada:D

@burnout_54

tek sansim sadece bisiklet cok ucuz p2 den bile ucuza geldi. ama skate park konusunda eve cok uzak yerlerde yerlerini ve sayisi bilmiyorum. gerci otobuslere bisikleti koyabiliyosun oyle bi guzellik var :D ve sehir icinde street yapicak yer yok her yer gereginden fazla duzenli :D:D sadece skate parkta surebilirsin oda cok sikici. otellerin onundeki mermer yerleri skate ciler bisikletciler grind yapmasin diye belli araliklarla mermerler koymuslar. mermer koyulmayan yerlerde ise "NO SKATE" yazan tabelalar var :D yani anliycagin only skate park :D ama north shore denen yer beles mis :D oraya giderim olmadi turkiye de zaten hard tail le dh yapiyoduk burdada o gelenegi devam ettiririz :D
bende bisikletin fotolarini yarin hava guzel olursa cekip koyarim. biliyosun ki sansliyim haftanin 5-6 gunu yagmur yagiyo eee kanada :D:D

bu arada bell giro kasklar avid'in balatalari bisiklet kilitleri!!!! asiri derecede pahali. kasklar felan neredeyse iki kati fiyati. kilitleri gorsen 50 dolardan basliyo 150 dolara kadar gidiyo bildigin migros ta satilan 15 liralik kilit 50 dolar burda. yani o yonden hicde sansli degilim. balata burda ucuzdur turkiyeden almadim bugun fiyati bi gordum sok oldum. tr de 50 lira burda 50 dolar=70 lira gereginden fazla pahali. bence sen sanslisin :D

Uğurum öyle bir anlattınki p3 ü canım çekti resmen:) Ağzımın suyu aktı desem yeri:D Eh koy artık forumdada bzde görelim dimi? Canada'da Dh ci bir Türkle tanışmanda büyük şans gerçekten.

Hımm,hava şartları ve parkların uzak oluşu şanssızlık tabi:).

Biz de şartlar Kanada kadar iyi olmasa da kendi halimizde sürüyoruz;
Park yakın,hava 18 derece güneşli,bugün sipariş verdiğim Sunday Triumph gidonumu bekliyorum,az önce Hugo ''Today will u ride? '' diye mesaj attı, fena değil cidden:D

@burnout_54

Sende cevap atsaydın. "Yep dude i'll be there, so you?" (evet adamım orda olacağım, sen?) :) Buarada atilla gelirken getircen dimi bmx i buraya? Getirde senden aliyim onu ben ya:D

@Doruk Atay

Bugün sürmiycem ya,çalışmam gerek:).

Bisiklette sadece burdan satın aldığım kaliteli parçaları ve kadroyu getiricem sanırım.

Ve kadroyu siyaha boyamayı düşünüyorum,altın rengi dişli,gidon boğazı ve pedal alarak siyah -altın rengi gibi bi kombinasyon yakalama amacındayım:D

@burnout_54

Abi yaa, bırak da renk üzerinde kalsın :D vallahi yazık olacak o morumsu fuse' a :D

Geri