Soner Doğru Üye Kayıt 24 Ekim 2012 Mesaj 26 Tepki 3 Şehir izmir Bisiklet Carraro 29 Ekim 2012 #1 Arkadaşlar bisikletin üzerinde gelen bu km saatinin kullanım ve kalibrasyonu hakkında bilgi bulamadım. yardımcı olabilecek birisi var mı? kullanım klavuzu yok, internet sitesinde montaj bilgileri var sadece.
Arkadaşlar bisikletin üzerinde gelen bu km saatinin kullanım ve kalibrasyonu hakkında bilgi bulamadım. yardımcı olabilecek birisi var mı? kullanım klavuzu yok, internet sitesinde montaj bilgileri var sadece.
Soner Doğru Üye Kayıt 24 Ekim 2012 Mesaj 26 Tepki 3 Şehir izmir Bisiklet Carraro 29 Ekim 2012 #2 Halil bey benim de bulabildiğim aynı dosya. orada sadece montaj bilgisi var, kullanıma dair bir şey yazmıyor.
Halil bey benim de bulabildiğim aynı dosya. orada sadece montaj bilgisi var, kullanıma dair bir şey yazmıyor.
Soner Doğru Üye Kayıt 24 Ekim 2012 Mesaj 26 Tepki 3 Şehir izmir Bisiklet Carraro 29 Ekim 2012 #3 biraz zor oldu ama buldum nihayet. ihtiyacı olan varsa digi 5-8-10 modellerini kapsayan manual linkte. teşekkürler yardım için. (link)
biraz zor oldu ama buldum nihayet. ihtiyacı olan varsa digi 5-8-10 modellerini kapsayan manual linkte. teşekkürler yardım için. (link)
Emre Akcan Forum Bağımlısı Kayıt 3 Ocak 2012 Mesaj 772 Tepki 340 Şehir Antalya / Arapsuyu Bisiklet Scott 29 Ekim 2012 #4 bence bisikletçinize sorun