Polonezköy gezisi

Süleyman Şatır

Forum Bağımlısı
Kayıt
22 Mart 2005
Mesaj
1.151
Tepki
2.733
Şehir
Fatih / İstanbul
5 Mart 2006, Pazar... Hava çok güzel... Cuma günü akşamı Özcan, telefon etti... Abi, Pazar günü yağış görünmüyor, hava açık, Polonezköy'e gidiyoruz... Pazar günü saat 10:00'da Üsküdar'da İskele önündeydik... Kimler yoktu ki; Forum'dan Behçet, İzmir fatihi Fatih Buzgan, Kudret, tabii ki Özcan, Velespit'ten Kamil ve arkadaşları, biz emekliler takımı Bülent Bey, Kemal Bey, Necati Bey, Alaattin Bey, Hakkı Bey... Üsküdar'da bizi görerek kafilemize katılan yeni arkadaşımız İlker... 15 kişilik rekor bir katılım... Hepimiz bisiklete binmeyi özlemişiz. Üsküdar'dan inişli çıkışlı 28 km gidiş, 28 km geliş... Bu rakama herbirimizin evi kadar daha km eklersek, hemen hemen herkes en az 75 km pedal bastı diyebiliriz... Rüzgar da cabası... Ama çok keyifli bir gezi oldu... Zaten resimlerden herkesin çok mutlu olduğu açıkça görünüyor... Gezi bittiğinde hemen herkesin dileği en kısa zamanda yeni bir gezide buluşmaktı.
 
Scudo

behcetatinc

Forum Bağımlısı
Kayıt
18 Eylül 2004
Mesaj
1.359
Tepki
1.267
Şehir
İstanbul
Ne zamandır yapmak istediğim , Polonezköy gezisi için Özcan'dan davet gelince balıklama atladım.İnişi çıkışı bol, dik rampalı bir gezi oldu ama tadı damağımızda kaldı.Başlangıç noktası Üsküdar'dan hesaplayacak olursak, toplam 60 KM lik 3 saat 50 dakika süren bir tur yapmış olduk.Fazla abartmayayım ama bu km nin yaklaşık dörtte biri rampa çıkmak ile geçti.Geziyi düzenleyen Özcan'a ve bu daveti kırmayıp katılan herkese teşekkürler.Tekrar görüşmek üzere.
 

Önder Özdoğan

Forum Bağımlısı
Kayıt
25 Mayıs 2005
Mesaj
2.276
Tepki
1.166
Vayy polonezkoy....

Her zaman gıtmek ıstedıgım fakat bır turlu kısmet olmayan bır köyy..:)

Grub kalabalık,ortamm nefisss,bsikletler gıcır gıcır ,birde polonezlöyy ooooo deyme keyfumee...

Ohhh nee alaa muallaa...maşallah

Yüreğinizee sağlık,teşekkurler..

sevgiler..
 

Fatih - MFG(+)

Forum Demirbaşı
Kayıt
18 Eylül 2004
Mesaj
500
Tepki
368
Şehir
Maltepe/İstanbul
Behçet sağolsun bana bu geziden bahsetti fakat yeni gripten kurtulmuş olduğumdan ve öksürük de bende hala tam etkisini kaybetmediğinden gelemedim. Bir dahaki gezide bende olmayı çok istiyorum. Kendilerini başta Süleyman Şatır Bey olmak üzere "Emekli Bisikletçiler" olarak tanıtan abilerime de vallahi helal olsun. Biz genç bisikletseverlere bu sporun daha yıllarca zevkle yapılabileceğini ispat ediyorlar. Mutluluk duydum. Daha böyle nice gezilerde birlikte olmak dileği ile...

Sevgiler

MFG(+)
 
  • Beğen
Tepkiler: Süleyman Şatır

Özcanak

Forum Demirbaşı
Kayıt
4 Aralık 2005
Mesaj
442
Tepki
522
Aylardır aklımda olan Polonezköy gezisinde beni yanlız bırakmayan arkadaşlara çok teşekkür ediyorum. Dilerim en kısa sürede yeni gezilerde, yine birlikte bisiklet sürebiliriz. Geziyi kendimce özetleyecek olursam; anlatılamaz, yaşanır diyorum.. O kadar güzeldi bana göre. Gelemeyenler adına çok üzüldüm ama ve kendi adıma da çok mutlu oldum diyebilirim.. Çünkü şehir trafiğinden uzak hem de pratik bir kaçamaktı Polonezköy. Burda rahat rahat yazdığıma bakmayın, aylardır bisiklet sürmüyordum ve bu parkurda nefes nefese kaldığım anlar ve hatta bir yokuşta bisikletten indiğim an bile oldu.. Neyseki bisiklet sevdalısı birçok maceracı ile aynı ortamı paylaşmak insana başka bir huzur ve güven duygusu veriyor.. Kudret bile usluydu be bu gezide. Arkadaşlar sizlerden de davet/program gelirse, katılmak isterim.. Hmm mesela bu tip katılımlar ile Beykoz'un köylerini vs. birlikte keşfedebiliriz. Bir resimde benden; Syn.Süleyman Ağa ve Trek 6500.. nede yakıştılar di me :rolleyes: dilerim sana da en tez zamanda böyle bir oyuncak nasip olur abicim.
 

Kani

Üye
Kayıt
15 Eylül 2004
Mesaj
64
Tepki
12
Şehir
Yalova
bundan sonraki buluşmanızda bende gelmek isterim..
 

huseyinsak

Aktif Üye
Kayıt
5 Aralık 2005
Mesaj
177
Tepki
54
Şehir
Zeytinburnu, İstanbul
Sevgili Özcan Abi bana da teklif etti bu turu ama maalesef kendi sebeplerimden dolayı katılamadım.

Dün Anadolu yakasına fotoğraf çekmek için geçtiğimde hemen hemen herkesi gördüm, yanımdan epey bir hızla geçtiler.

Herkesin ayaklarına sağlık.
 

Özcanak

Forum Demirbaşı
Kayıt
4 Aralık 2005
Mesaj
442
Tepki
522
Selam Hüseyin. Nerde gördün bizi? Güzel resimler çekebildin mi peki? Bizi ektiğine değdi mi onu söyleeeeee :D
 

huseyinsak

Aktif Üye
Kayıt
5 Aralık 2005
Mesaj
177
Tepki
54
Şehir
Zeytinburnu, İstanbul
Yer olarak ismini bilmiyorum fakat grubun içinde sen yoktun, dönüş yoluydu herhalde...
 

Ergün Gündoğar

Forum Bağımlısı
Kayıt
13 Eylül 2004
Mesaj
675
Tepki
206
Şehir
Tuzla - İstanbul
Tebrikler, süper vallah, yakında aranıza bir kişi daha katılacak hehe.. :D
 

Gürsel A.

Forum Bağımlısı
Kayıt
10 Eylül 2004
Mesaj
1.387
Tepki
2.153
Şehir
İstanbul


Herkesi tebrik ederim böyle güzel bir gezi yaptığınız için..İmrendim gerçekten.

Ama özellikle bu gezideki büyüklerime, en çok da Hakkı ağbimize sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum, genç bisikletçi arkadaşlara örnek oldukları için.

Hakkı ağbimizin performansını kutluyorum.. Umarım biz de onun yaşında onun gibi bisiklete bineriz..Hepinize tebrikler, teşekkürler binlerce kez..
Gürsel Akay
 

Fatih Buzgan

Forum Bağımlısı
Kayıt
10 Ekim 2004
Mesaj
2.562
Tepki
3.085
Şehir
İzmir
ben de bu geziye katılmadan önce grupta kimlerin olduğunu bilmiyordum, sadece rotanın Polonezköy olduğunu öğrenince katılmak istedim ve birkaçı eskiden tanıdığım arkadaşlarım ve yeni tanıştığım bisikletsevenlerle beraber binmekten keyif aldım, hepinize tekrar teşekkürler.
 

Özcanak

Forum Demirbaşı
Kayıt
4 Aralık 2005
Mesaj
442
Tepki
522
Behçet iyi ter attık bilader.. Geldiğin için sağol. Fatih Bey eğer karıştırmıyorsam dün sizi yüksek kaldırımdan Karaköy'e inerken gördüm. Ben de Bahar'dan çıkmış kursa gidiyordum.. Yakın zamanda tanışmak dileği ile..

Haklısın Hüseyin, ben arkadaşların müsadesi ile Kavacık'ta onları uğurlayıp ters istikamete, evime dönmüştüm. Görüşürüz kardeşim..

Selam Ergün, resimlerden tanıyorum biraz gerçi. Aramızda herkeze yetecek kadar yer var.. Uyarmadı deme yanlız; 50 yaş üstü abiler, ama dönüşte biz gençler bir ara Süleyman Ağanın tozunu soluduk ona yetişebilmek için :)

Merhaba Fatih, tanıştığıma çok memnun oldum.. Kaza da olsa sana bir far borcum var ve telafisini en kısa zamanda yapmak isterim.. O gösterdiğin yara izi nasıl oldu? Onu gördükten sonra hepten tırstım SPD'den.

Herkeze hayırlı işler, bol güneşler, iyi sürüşler.
 

Süleyman Şatır

Forum Bağımlısı
Kayıt
22 Mart 2005
Mesaj
1.151
Tepki
2.733
Şehir
Fatih / İstanbul
Özcan teşekkürler... Keşke senin yazdığın gibi olsaydı... Geçen yazdan beri 7-8 kilo almışım... Ayrıca 3-4 aydır doğru dürüst bisiklete binemediğimden performansım da hayli düştü... Ama gençlere ayak uydurmaya çalıştık...
 

Özcanak

Forum Demirbaşı
Kayıt
4 Aralık 2005
Mesaj
442
Tepki
522
Alınan kiloları keyifle verebileceğimiz güzel bir bisiklet sezonu kapımızda.. Herkeze başarılar, kazasız belasız.. dostluk ve kardeşlik içinde tadacağınız nice gezi ve tur tecrübeleri dilerim.. Tabi birde adrenalin.. kimi zaman o olmaz ise olmaz..:ha:

Not : Sen bu forumda bir idolsün Süleyman abi. Şöyle rumuzu da Süleyman Ağa olarak değiştirdikmi tam olur gibime geliyor :D